Bame in sos de rosii

de ianculubita in Conserve, 17 Iul 2013 | 5112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de bame(ale mele au fost sultanine)
  • 1 l de bors
  • 1 lingura sare
  • suc de rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bame in sos de rosii:

Bamele curatate,spalate,taiate in bucati mai mici,le punem in vasul cu bors si sare sa fiarba 5 minute;le strecuram,la fel le punem in apa rece apoi in borcane,umplem borcanele cu suc de rosii dizolvat cu putina apa daca e prea gros,infiletam capacele si fierbem 30 minute;scoatem borcanele le infasuram in patura si dupa ce s-au racit le depozitam la camara.

TIPS-URI

1

in lipsa borsului puteti folosi 1 l de apa,1 lingurita de sare de lamaie,1 lingura sare grunjoasa

2

nu folositi otetul pentru ca ramane un miros neplacut

Daca ti-a placut reteta noastra "Bame in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

17.07.2013, 14:09

Angelina_Elena 1

17.07.2013, 21:58

ianculubita 1

18.07.2013, 09:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii pentru iarna