Budinca de cartofi cu ciuperci

de Lau in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2013 | 6137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 3 oua
  • 100 g smantana
  • 1 legatura marar
  • 100 g sunca
  • sare
  • piper
  • 100 g branza
  • 300 g ciuperci
  • 1 legatura de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu ciuperci:

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare,cat sa intre furculita in ei

Ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca,

Ii curatam de coaja si ii taiem felii,

Ciupercile le curatam si le fierbem in apa cu sare si le adaugam peste cartofi,amestecam,

Intr-un vas batem ouale cu un sare,adaugam,smantana, branza,sunca tocata,mararul tocat,ceapa curatata si tocata marunt,

Intr-un vas termorezistent il ungem cu ulei si adaugam amestecul de cartofi cu ciuperci,

Deasupra adaugam amestecul de ou si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos(cca 30 min)

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu branza si smantana