A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Brownies cu cirese si sos de ciocolata

Postat de: daniastefania in Prajituri

Primata data topim untul cu ciocolata pe bain-marie, apoi lasam la racit. Ciresele se spala bine, se scot samburii si se fierb 10 minute cu 3 linguri de zahar, apoi se lasa la racit. Ouale se...Citeste continuarea

Braduti din biscuiti si ciocolata

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Mai intai maruntim  biscutii si nucile. Eu i-am dat  prin masina de macinat nuci. Punem pe  foc ciocolata rupta bucatele, untul si laptele si lasam pana se topeste ciocolata. Punem...Citeste continuarea

Bruschete cu ciuperci si mozzarella...

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ciuperciile se clatesc sub jet de apa rece si se lasa la scurs,se taie in bucati mai mici. Cepaa verde o tocam cat mai marunt si o punem la calit in ulei de masline pentru cateva minute....Citeste continuarea

Briose cu capsuni

Postat de: merisor67 in Prajituri

Mai intai aducem toate ingredientele pe masa de lucru si le pregatim. Rasnim zaharul impreuna cu zaharul vanilat, ca se lucreaza mai rapid cu el pudra si in plus se aromatizeaza tot. Spalam...Citeste continuarea

Budinca de conopida

Postat de: raluca95 in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput taiem costita in bucatele mici si le prajim putin (eu nu am mai adaugat ulei pentru ca era destul de grasa costita). Intr-un bol batem ouale cu un praf de sare si cu smantana. Taiem...Citeste continuarea

Budincă de tapioca cu turmeric și...

Postat de: CulinaryRainbow in Dulciuri

   În primul rând am hidratat perlele de tapioca în apă, timp de aproximativ o oră, apoi le-am spălat sub un jet de apă rece.    Am pus laptele de...Citeste continuarea

Budinca de orez cu dulceata de...

Postat de: Luana in Dulciuri

Orezul se clateste in 2 ape si se pune la fiert cu laptele si zaharul vanilat. Budinca se pregateste in prealabil conform instructiunilor de pe plic. Cand orezul este al dente se adauga...Citeste continuarea

Budincă de tapioca cu căpşuni

Postat de: diaconta in Dulciuri

Prima data am pregatit jeleul de capşune. Gelatina am hidratat-o cu putina apa rece. Capsunele le-am amestecat cu Green Sugar,am lasat  pâna s-a format putin sirop,le-am pus...Citeste continuarea

BRIOȘE CU CIOCOLATĂ ȘI TOPPING...

Postat de: panacris in Dulciuri

Se amestecă energic margarina topită cu zahărul, sarea și ouăle, până se topește zahărul. Ciocolata se rupe bucățele și se topește într-un vas special sau pe baie de aburi....Citeste continuarea

Biscuiti cu busuioc si cimbru

Postat de: Oana in Prajituri

Amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, turmericul, busuiocul si cimbrul, zaharul si un praf de sare Topiti untul si amestecati-l separat cu...Citeste continuarea

Briose cu afine

Postat de: randia in Prajituri

Preincalzeste cuptorul la 180 grade C. Amesteca intr-un bol incapator faina, zaharul si praful de copt. Adauga peste faina si restul ingredientelor, fara coacaze: oua, ulei, lapte dulce,...Citeste continuarea

Bezele trandafiri

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Am pornit cuptorul la cea mai mica putere pentru a se incalzi. Pe aragaz am pus un vas cu apa pentru bain marie. Intr-un castron de stricla (sau un alt vas care merge pus la baie marie) am pus...Citeste continuarea

Branzoaice sau poale'n brau

Postat de: Oana in Prajituri

Incalziti laptele intr-o craticioara si adaugati untul, lasand pe foc pana se topeste, atentie sa nu fiarba! Puneti drojdia sfaramata intr-un castron si adaugati...Citeste continuarea

Budinca de gris

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Am separat albusurile de galbenusuri, apoi am mixam albusurile pana cand obtinem o spuma aerata. Se adaugazaharul in ploaie, pana cand se obtine o spuma densa. Am incorporat apoi galbenusurile...Citeste continuarea

Bomboane din resturi de prajituri

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol adaugam resturile maruntite,adaugam branza,crema si amestecam pana obtinem o compozitie omogena (daca este nevoie mai adaugam lapte). Dam compozitia le frigider 30 min, dupa care cu...Citeste continuarea

Branza proaspata din lapte de vaca

Postat de: Pungasa_Rogue in Cook and smile

Se strecoara laptele intr-o cratita si se incalzeste la 35˚C, dupa care se ia de pe foc si se adauga cheagul, se amesteca laptele, apoi se lasa sa se inchege timp de o jumatate de ora la loc...Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza si bezea

Postat de: cristinutanicolita in Mancare copii

Intr-o oala punem apa, adaugam un praf de sare si cand da in clocot punem pastele si lasam sa fiarba 10 min. Dupa fierbere punem pastele la scurs intr-o strecuratoare. Intr-un castron punem...Citeste continuarea

Biscuiti dietetici cu tarate si...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Spargem ouale intr-un bol incapator si adaugam iaurturile degresate. Peste iaurturi punem 3 linguri tarate de ovaz, 5 linguri fulgi de ovaz,1 lingura...Citeste continuarea

Bomboane Raffaello 2

Postat de: Mihaela11_jo in Dulciuri

Alunele de padure nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta. Amestecam nuca de cocos cu laptele condensant si lasam 15 minute pentru ca nuca sa absoarba laptele. Se modeleaza bile din...Citeste continuarea

Bomboane Raffaello 1

Postat de: Mihaela11_jo in Dulciuri

Alunele nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta . Se amesteca untul, zaharul, laptele praf, zaharul vanilat si 100 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se...Citeste continuarea

Banana Split dietetic

Postat de: Satisfyyourcravings in Dulciuri

Se taie banana longitudinal in 2 si se aseaza pe o farfurie. Se toarna iaurtul deasupra, apoi se aseaza restul ingredientelor. Se consuma imediat. Citeste continuarea

Briose Muffins cu ton

Postat de: ctlina in Ton

Curatati si taiati ceapa in rondele. Taiati rosia in cubulete. In bolul robotului puneti tonul cu sucul lui si amestecati. Adaugati ouale, pe rand unul cate unul si contnuati sa amestecati....Citeste continuarea

Brioche cu crema de patiserie

Postat de: sufletista in Dulciuri

Aluatul -intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul,facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata cu putin lapte, ouale batute, untul topit si racit, laptele. Incepem sa framantam un aluat...Citeste continuarea

Baghete cu cascaval

Postat de: maginean in Sandvisuri

Se scobesc baghetele, sa ramana mijlocul gol. Se taie sunca, carnea, ciupercile (curatate inainte), se adauga porumbul si smantana, sare si piper dupa gust. Se pun la final si ouale batute si...Citeste continuarea

Biscuiti aperitiv, cu sunca presata...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Spargem ouale intr-un vas si adaugam peste ele, condimentele, sarea si untul moale. Mixam totul bine, pana se omogenizeaza cat de cat, apoi adaugam cascavalul ras si sunca presata, de asemeni...Citeste continuarea

Briose Dukan cu branza degresata si...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Preincalzim cuptorul la 175 grade. Separam albusurile de galbenusuri. 1 lingura seminte de chia se hidrateaza pentru 10 minute in 75 ml apa rece. Batem albusurile spuma cu praful de sare....Citeste continuarea

Biscuiti Linzer

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Intr-un bol am cernut faina,am adaugat zaharul pudra si praful de copt.Apoi margarina taiata cubulete si galbenusul si am framantat pana am obtinut un aluat moale,dar care se poate intinde.Am...Citeste continuarea

Briose cu frisca si piure de visine

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Briosele: Separam ouale, mixam galbenusurile spuma cu zaharul, apoi adaugam uleiul si laptele. Punem praful de copt, zaharul pudra cu pastai de vanilie, iar la final faina. Albusurile le batem...Citeste continuarea

Budinca de cozonac

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Cozonacul l-am taiat felii, apoi am eliminat marginile si am taiat bucati de cca 2-4 cm pe care le-am pus intr-un vas de ceramica. Peste bucatile de cozonac am adaugat stafide si agrise. Laptele,...Citeste continuarea

Budinca de cartofi cu peste afumat

Postat de: Sim0naWorld in Peste

Cartofii i-am curatat si taiat felii, apoi i-am pus la fiert in apa cu sare pentru cca 10 minute. Cand au fost gata i-am scurs si i-am lasat putin sa se racoreasca. Intr-un castron...Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza

Postat de: robert_badica in Paste

Punem pe foc o oala cu apa. Cand aceasta fierbe adaugam pastele,si le lasam sa se fiarba bine, circa 30 de minute. Cand pastele s-au fiert le scurgem si le punem intr-un bol mare. Peste ele...Citeste continuarea

Bombonele cu biscuiti si nuca

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga apa si se fierbe pana se topeste zaharul, se adauga margarina bucatele si se lasa la foc mic pana se topeste margarina. Nucile se taie cu cutitul marunt...Citeste continuarea

Branza halloumi prajita

Postat de: Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri

Branza halloumi se taie felii dreptunghiulare si se usuca folosind hartie absorbanta de bucatarie. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie anti-aderenta si se pun feliile de branza. Se...Citeste continuarea

Briose cu branza si spanac

Postat de: Sim0naWorld in Aperitive / Garnituri

Spanacul l-am decongelat si l-am lasat la scurs. Intr-o tigaie am calit usor ceapa verde tocata marunt, apoi am adaugat ardeiul congelat si l-am calit si pe el, iar la final am pus...Citeste continuarea

Bruschete cu vinete si avocado

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Vanata o spalam si o taiem cubulete cam de 0.5x0.5 cm si presaram pee a putina sare ca sa lase apa (daca doriti o puteti curata de coaja , asa cum am facut eu sau puteti lasa si coaja ) . Ceapa...Citeste continuarea

Bruschete cu branza de burduf si...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Preincalzim cuptorul la 200 grade. Tapetam tava cu hartie de copt, asezam feliile de paine toast. Peste paine asezam un strat de branza de burduf. Apoi punem pe fiecare felie cate o felie...Citeste continuarea

Biscuiti cu tarate de ovaz si...

Postat de: Bucataras in Retete diabetici

Se amestecă tărâţele de ovăz măcinate în prealabil, cu făina, scorţişoara, praful de copt şi îndulcitorul, se adaugă untul la temperatura camerei tăiat...Citeste continuarea

Budinca de tapioca cu lapte de...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Punem perlele de tapioca intr-o craticioara, iar peste ele adaugam apa rece. Punem craticioara pe foc mic, lasam pe foc si amestecam mereu pana incepe sa se ingroase. Perlele sunt fierte cam pe...Citeste continuarea

Bruschette cu dovlecel

Postat de: Adele in Aperitive / Garnituri

Se spala bine dovlecelul si se felieaza, cam de 1 cm fiecare felie, dupa care se pune o tigaie antiaderenta (gratar) pe aragaz si se unge cu putin ulei se pun bucati de usturoi si feliile de...Citeste continuarea

Biscuiti cu ovaz si merisoare

Postat de: iuliana_florentina in Retete diabetici

Intai am pregatit toate ingredientele,astfel incat untul sa aiba timp sa se inmoaie. In vasul robotului am pus untul impreuna cu zaharul si am inceput sa mixez, am adaugat oul mixand in...Citeste continuarea

Briose cu visine si dulceata de...

Postat de: merisor67 in Prajituri

Pentru briose, spargem ouale intr-un bol, presaram putina sare si adaugam zaharul peste ele. Eu am rasnit zaharul, ca sa lucrez mai repede. Mixam energic ouale cu zaharul pana devin spumoase,...Citeste continuarea

Briose aperitiv, cu carne tocata si...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Preparam cus-cusul in felul urmator: punem apa la fiert si adaugam 1 lingurita sare. Cand incepe sa clocoteasca, adaugam cus-cusul si il lasam sa fiarba pana cand isi mareste volumul si...Citeste continuarea

Biscuiti Espresso cu cafea si...

Postat de: Bianca20 in Dulciuri

Faina se amesteca cu praful de copt si cacaoa. Untul, la temperatura camerei, se mixeaza cu zaharul in jur de 5 minute. Se adauga oul, cafeaua si coaja de portocala. Mixul de unt se adauga...Citeste continuarea

Bulete colorate

Postat de: dantes in Aperitive / Garnituri

Cascavalul se da pe razatoare si se amesteca cu branza de vaci si se condimenteaza cu piper dupa gust.Se fac din aceasta compzitie bile si se tavalesc jumate prin patrunjelul taiat marunt si...Citeste continuarea

Briose cu migdale, fara zahar

Postat de: Steffy in Mancare copii

Untul trebuie sa fie la temperatura camerei, sa poata fi mixat. Dam drumul la cuptor si pregatim formele de briose, pe care le ungem cu unt. Eu am niste forme mari, nu sunt ca briosele clasice,...Citeste continuarea

Briose dospite cu ciocolata

Postat de: daniastefania in Prajituri

Dizolvam drojdia in laptele caldut, impreuna cu 1 lingura de zahar si 3 linguri de faina. Lasam amestecul 15-20 de minute, pana se umfla. Apoi adaugam restul ingredientelor, cu exceptia...Citeste continuarea

Branza dulce (proaspata) din lapte...

Postat de: ela2015 in Mancare copii

Se pune laptele intr-o oala larga si inalta, la foc mic. Intr-un bol se amesteca iaurtul cu smantana pana devine o compozitie omogena. Cand laptele se apropie de fiert se adauga compozitia...Citeste continuarea

Biscuiti cu cascaval si chimen

Postat de: Irina in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol am pus faina, peste care am adaugat celelalte ingrediente: bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, unt, 100 g casacaval ras, 1 ou intreg si galbenusul celuilalt (albusul l-am pastrat pt...Citeste continuarea

Budincute de cartofi si cascaval

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Fierbem cartofii taiati in bucati ca pentru piure. Cand sunt gata ii scurgem de apa intr-o sita mare si-i punem inapoi in vasul in care au fiert. Zdrobim cartofii, punem untul bucatele si...Citeste continuarea

Bilute de cascaval, cu nuca -...

Postat de: scortisoara in Aperitive / Garnituri

Linkul catre reteta video: https://youtu.be/9QTJZUG0Zz4 Radem cascavalul prin razatoarea mica si pastram separat vreo 2 3 linguri din cascavalul ras pentru a inveli bilutele la sfarsit....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]