Carnea se spala foarte bine si se curata daca este cazul. Se pune într-un vas încapator, în care sa putem adauga si suficient lichid pentru fiert.
Am pus apa în oala. Daca va place sa fie mai multa piftie/aspic decât carne, va trebui sa puneti mai multa apa, mai...
Am spalat si sters carnea cu un servet de hârtie.
Am amestecat toate ingredientele pentru marinada.
Am pus carnea în marinada obtinuta, am întors-o ca sa se îmbibe bine pe toate partile, apoi am pus-o în caserola pentru marinare, am închis capacul, apoi...
Pentru început am pregatit aparatul de vidat FoodSaver si caserola pentru marinare,ajutoarele noastre de baza pentru aceasta operatiune.
Carnea am spalat-o si am uscat-o cu un servet de hârtie.Apoi am condimentat-o cu sare,piper cu lamâie , condiment hot&spicy,ierburi...
Pentru început, am marinat carnea.
Pentru aceasta am pregatit aparatul de vidat si caserola pentru marinare.
Am spalat si uscat carnea, apoi am taiat-o în doua pentru a putea s-o asez în caserola.
Am masat pulpa cu uleiul, apoi am presarat condimentele: sare, piper,...
Am amestecat toate condimentele si le-am presarat peste carne.
Am asezat carnea în caserola pentru marinare Food Saver, am pus feliile de lamâie, zeama de lamâie si crenguta de rozmarin, am închis capacul caserolei, am pozitionat butonul pe pozitia pentru vidare.
Am...
Pulpa de miel am spalat-o si apoi am tamponat-o cu un servet de hârtie.
Am amestecat condimentele si le-am presarat peste carne.
In caserola pentru marinare,am pus vinul,morcovii,rosiile cherry,apoi am asezat carnea.
Am presarat usturoiul zdrobit si taiat,câteva felii de...
Fulgii de porumb i-am maruntit în robot,apoi i-am amestecat cu parmezanul razuit.Lasam deoparte amestecul.
Tot în robot am pus pieptul de pui taiat cubulete ,condimentele,apa si fulgii de cartofi.Apoi am tocat obţinând o pasta.
Am format chiftelute pe care le-am tavalit...
Am taiat carnea felii mai groase,am pus putin ulei si le-am condimentat cu Barbeque de pui.
Am lasat carnea la frigider peste noapte.
Ceapa am taiat-o marunt,morcovii rondele si le-am calit în ulei.
Am folosit multa ceapa pentru ca,eu cred ca ceapa si morcovul da acel gust bun...
Muschiuletul de porc l-am taiat si l-am desfacut,astfel încât sa obtin o „foaie” care poate fi umpluta.
Nu am facut poza la aceasta etapa,dar am început facând o crestatura pe lungimea muschiuletului, apoi m-am dus cu taietura circular, astfel...
Feliile de carne le-am condimentat ,apoi le-am trecut prin faina.
Intr-o tigaie am pus ulei de masline si am prajit un caţel de usturoi.
Am lasat cât sa aromatizeze uleiul,apoi l-am scos.
Am prajit apoi feliile de carne pe ambele parti câteva minute,apoi le-am pastrat la...
Untul l-am amestecat cu condimentele si mararul verde tocat,l-am pus într-o folie alimentara,l-am facut rulou si l-am lasat la frigider sa se întareasca.
In fiecare bucata de piept de pui am facut câte un „buzunar”,în el vom pune untul,deci vom face taietura...
Am pus apa la fiert cu putina sare.In apa clocotita am oparit frunzele de varza doar atât cat sa se înmoaie putin.
Morcovul l-am curatat si l-am razuit.
Carnea de porc am tocat-o.Daca nu sunteti la dieta,e de preferat o carne care are putina grasime.
Ceapa am taiat-o marunt...
Fleica de porc am condimentat-o.La fel si carnea tocata.
Am pus carnea tocata pe fâşia de fleica si am rulat-o.Am legat-o cu sfoara.
Am asezat rulada într-un vas pentru cuptor ,în care am pus putin ulei si am pus-o la cuptor pâna când a fost bine...
Zarzavaturile le-am curatat si le-am taiat rondele(mai putin usturoiul,care l-am adaugat la urma)
Le-am calit cu putin ulei si le-am transferat în vasul de lut ,în care urma sa le pun la cuptor.
Rasolul de vita,l-am condimentat,l-am dat prin faina si l-am prajit cu putin...
Soricul l-am crestat astfel încât sa patrunda condimentele bine în carne.
Am condimentat bine carnea si am lasat-o o ora la frigider.
Toate legumele,în afara de broccoli le-am taiat cubulete ori rondele,nu este vreo regula anume.
Intr-o tava am pus putin ulei,am...
Muschiuletul de porc l-am taiat astfel încât sa pot întinde o felie pe care s-o rulez.
Am batut cu ciocanul de snitele ca s-o întind cât mai bine.
Am condimentat.
Ciupercile le-am amestecat cu cascavalul razuit,oul batut si ardeiul taiat cubulete.
Peste...
Pieptul de pui l-am taiat si l-am batut ca sa-l întind ca pe un snitel.
L-am condimentat.
Baconul l-am prajit cu putin ulei,dupa care l-am amestecat cu legumele,cascavalul razuit si cele doua oua.
Am condimentat cu sare si piper.
Din feliile de bacon am facut o...
Cartofii i-am fiert în coaja,apoi i-am curatat.
Pentru primul strat de cartofi,i-am taiat felii,iar restul i-am razuit.
Intr-o tava am pus bucatele de unt si feliile de cartofi.
Am condimentat cu sare si piper.
Peste cartofi am pus carnea de cârnaţi,apoi sucul de rosii si...
Carnea am taiat-o bucati mai maricele.
Ceapa am taiat-o marunt,mircovii rondele.
Intr-un vas am pus putin ulei si am calit ceama cu morcovii pâna când ceapa a devenit sticloasa.
Am pus atunci putina boia si carnea sa se prajeasca putin.
Am pus sarea ,foile de dafin si...
Vasul roman l-am scufundat în apa cât timp am pregatit carnea.
Am spalat ciolanele,le-am crestat şoricul,le-am condimentat bine si prin crestaturile facute.
In crestaturi am pus cateii de usturoi.
In vasul roman am pus putin ulei,am asezat ciolanele,am presarat...
Puiul l-am curatat si l-am frecat cu zeama de lamâie si ulei.Zeama de lamâie îl va fragezi foarte bine.
Am pus apoi sare,piper,boia si în interior si în exterior.
In interiorul puiului am pus doua bucati de lamâie,morcovi , 2 caţei de usturoi,o crenguta...
Am condimentat carnea si am lasat-o la frigider pâna a doua zi.
Am pus putin ulei într-o tava,am pus legumele taiate bucati si deasupra legumelor,iepurele.
Am presarat cimbru uscat.
Am pus vinul si inca 100 ml apa,am acoperit cu folie alimentara si am pus la cuptor pentru 1...
Pieptul de pui l-am taiat cubulete,l-am pus sa se caleasca cu putin ulei pâna a scazut toata zeama lasata.
Am condimentat cu sare piper si ierburi de provence.
Ciupercile le-am curatat si le-am taiat felii mai groase.
Intr-o cratita am pus sa se caleasca ceapa si morcovul razuit....
Drojdia am amestecat-o cu o lingurita de zahar,putina apa calduta si o lingurita de faina.
Am lasat sa dospeasca.
Faina am amestecat-o cu putina sare ,am pus apoi drojdia,uleiul de masline.
Am pus apa calduta si am amestecat pâna s-a format o coca omogena.
Dupa aceasta,am luat...
Pulpa de porc am taiat-o astfel încât sa obtin o fâşie lunga pe care s-o pot rula.
Am condimentat-o.Deasupra am razuit morcovul,am pus usturoiul pisat si ciupercile feliate.
Am rulat si am prins cu bride de silicon.Puteti sa legati si cu sfoara.
Am pus ulei si...
Ceapa am taiat-o si am calit-o cu putin ulei.
Am pus putina boia de ardei si apoi carnea taiata bucati mai mari .
Am lasat sa se caleasca putin si carnea,am condimentat si am pus apa ca sa fiarba.
Când carnea a fost fiarta de jumatate,am pus morcovii taiati si mazarea.
Spre...
Pieptul de pui l-am condimentat si l-am lasat pâna a doua zi.
Am uns felia cu mustar si pe partea care va ramâne în exterior am presarat pesmet.
In interiorul ei ,pe jumatatea suprafetei,am pus doua felii de mozzarella,legume congelate,doua felii de rosie,apoi am acoperit...
Organele de miel le-am fiert în apa cu sare,apoi le-am taiat bucati mici.
Am fiert ouale
Ceapa verde si verdeata le-am taiat marunt si le-am prajit cu putin ulei.
Am pus maruntaiele si am condimentat,apoi ouale crude batute.
Am lasat putin pe foc pâna a început oul...
Ceafa taiata felii mai groase am condimentat-o si am lasat-o peste noapte la frigider.
Intr-o tava am pus putin ulei(ceafa va lasa si ea grasime,deci nu e nevoie de prea mult) si am asezat feliile de carne si morcovul taiat rondele.
Am pus usturoiul,rozmarinul si putina apa.
Am acoperit...
Cartofii i-am curatat si i-am taiat rondele foarte subtiri.
Am pus putin ulei pe ei si i-am condimentat.
Pieptul de pui l-am taiat foarte marunt.
Intr-o cratita am pus putin ulei,ceapa si morcovul.Le-am calit putin apoi am adaugat pieptul de pui.
Am condimentat si am adaugat...
Piftie de porc/racituri
Carnea se spala foarte bine si se curata daca este cazul. Se pune într-un vas încapator, în care sa putem adauga si suficient lichid pentru fiert. Am pus apa în oala. Daca va place sa fie mai multa piftie/aspic decât carne, va trebui sa puneti mai multa apa, mai...
Tocanita de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Am spalat si sters carnea cu un servet de hârtie. Am amestecat toate ingredientele pentru marinada. Am pus carnea în marinada obtinuta, am întors-o ca sa se îmbibe bine pe toate partile, apoi am pus-o în caserola pentru marinare, am închis capacul, apoi...
Spata de miel hot & spicy pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Pentru început am pregatit aparatul de vidat FoodSaver si caserola pentru marinare,ajutoarele noastre de baza pentru aceasta operatiune. Carnea am spalat-o si am uscat-o cu un servet de hârtie.Apoi am condimentat-o cu sare,piper cu lamâie , condiment hot&spicy,ierburi...
Friptura de miel cu ghimbir si ceapa rosie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Pentru început, am marinat carnea. Pentru aceasta am pregatit aparatul de vidat si caserola pentru marinare. Am spalat si uscat carnea, apoi am taiat-o în doua pentru a putea s-o asez în caserola. Am masat pulpa cu uleiul, apoi am presarat condimentele: sare, piper,...
Pulpa de miel la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Am amestecat toate condimentele si le-am presarat peste carne. Am asezat carnea în caserola pentru marinare Food Saver, am pus feliile de lamâie, zeama de lamâie si crenguta de rozmarin, am închis capacul caserolei, am pozitionat butonul pe pozitia pentru vidare. Am...
Pulpa de miel la cuptor, cu legume caramelizate pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Pulpa de miel am spalat-o si apoi am tamponat-o cu un servet de hârtie. Am amestecat condimentele si le-am presarat peste carne. In caserola pentru marinare,am pus vinul,morcovii,rosiile cherry,apoi am asezat carnea. Am presarat usturoiul zdrobit si taiat,câteva felii de...
Nuggets de pui
Fulgii de porumb i-am maruntit în robot,apoi i-am amestecat cu parmezanul razuit.Lasam deoparte amestecul. Tot în robot am pus pieptul de pui taiat cubulete ,condimentele,apa si fulgii de cartofi.Apoi am tocat obţinând o pasta. Am format chiftelute pe care le-am tavalit...
Tocăniţă de viţel
Am taiat carnea felii mai groase,am pus putin ulei si le-am condimentat cu Barbeque de pui. Am lasat carnea la frigider peste noapte. Ceapa am taiat-o marunt,morcovii rondele si le-am calit în ulei. Am folosit multa ceapa pentru ca,eu cred ca ceapa si morcovul da acel gust bun...
Ruladă din muşchiuleţ de porc
Muschiuletul de porc l-am taiat si l-am desfacut,astfel încât sa obtin o „foaie” care poate fi umpluta. Nu am facut poza la aceasta etapa,dar am început facând o crestatura pe lungimea muschiuletului, apoi m-am dus cu taietura circular, astfel...
Escalop de viţel
Feliile de carne le-am condimentat ,apoi le-am trecut prin faina. Intr-o tigaie am pus ulei de masline si am prajit un caţel de usturoi. Am lasat cât sa aromatizeze uleiul,apoi l-am scos. Am prajit apoi feliile de carne pe ambele parti câteva minute,apoi le-am pastrat la...
Pui Kiev
Untul l-am amestecat cu condimentele si mararul verde tocat,l-am pus într-o folie alimentara,l-am facut rulou si l-am lasat la frigider sa se întareasca. In fiecare bucata de piept de pui am facut câte un „buzunar”,în el vom pune untul,deci vom face taietura...
Sărmăluţe cu varză proaspătă şi afumătură
Am pus apa la fiert cu putina sare.In apa clocotita am oparit frunzele de varza doar atât cat sa se înmoaie putin. Morcovul l-am curatat si l-am razuit. Carnea de porc am tocat-o.Daca nu sunteti la dieta,e de preferat o carne care are putina grasime. Ceapa am taiat-o marunt...
Ruladă din fleică de porc
Fleica de porc am condimentat-o.La fel si carnea tocata. Am pus carnea tocata pe fâşia de fleica si am rulat-o.Am legat-o cu sfoara. Am asezat rulada într-un vas pentru cuptor ,în care am pus putin ulei si am pus-o la cuptor pâna când a fost bine...
Rasol de vită cu legume la cuptor
Zarzavaturile le-am curatat si le-am taiat rondele(mai putin usturoiul,care l-am adaugat la urma) Le-am calit cu putin ulei si le-am transferat în vasul de lut ,în care urma sa le pun la cuptor. Rasolul de vita,l-am condimentat,l-am dat prin faina si l-am prajit cu putin...
Costiţă de porc cu legume la cuptor
Soricul l-am crestat astfel încât sa patrunda condimentele bine în carne. Am condimentat bine carnea si am lasat-o o ora la frigider. Toate legumele,în afara de broccoli le-am taiat cubulete ori rondele,nu este vreo regula anume. Intr-o tava am pus putin ulei,am...
Muşchiulet de porc, umplut
Muschiuletul de porc l-am taiat astfel încât sa pot întinde o felie pe care s-o rulez. Am batut cu ciocanul de snitele ca s-o întind cât mai bine. Am condimentat. Ciupercile le-am amestecat cu cascavalul razuit,oul batut si ardeiul taiat cubulete. Peste...
Ruladă din piept de pui cu bacon şi legume
Pieptul de pui l-am taiat si l-am batut ca sa-l întind ca pe un snitel. L-am condimentat. Baconul l-am prajit cu putin ulei,dupa care l-am amestecat cu legumele,cascavalul razuit si cele doua oua. Am condimentat cu sare si piper. Din feliile de bacon am facut o...
Mâncare de cartofi cu carne de cârnaţi
Cartofii i-am fiert în coaja,apoi i-am curatat. Pentru primul strat de cartofi,i-am taiat felii,iar restul i-am razuit. Intr-o tava am pus bucatele de unt si feliile de cartofi. Am condimentat cu sare si piper. Peste cartofi am pus carnea de cârnaţi,apoi sucul de rosii si...
Cuş-cuş cu carne de viţel –Prânzul de Duminică
Carnea am taiat-o bucati mai maricele. Ceapa am taiat-o marunt,mircovii rondele. Intr-un vas am pus putin ulei si am calit ceama cu morcovii pâna când ceapa a devenit sticloasa. Am pus atunci putina boia si carnea sa se prajeasca putin. Am pus sarea ,foile de dafin si...
Mix de ciolan de porc proaspăt şi afumat la vasul roman
Vasul roman l-am scufundat în apa cât timp am pregatit carnea. Am spalat ciolanele,le-am crestat şoricul,le-am condimentat bine si prin crestaturile facute. In crestaturi am pus cateii de usturoi. In vasul roman am pus putin ulei,am asezat ciolanele,am presarat...
Pui cu legume la pungă
Puiul l-am curatat si l-am frecat cu zeama de lamâie si ulei.Zeama de lamâie îl va fragezi foarte bine. Am pus apoi sare,piper,boia si în interior si în exterior. In interiorul puiului am pus doua bucati de lamâie,morcovi , 2 caţei de usturoi,o crenguta...
Friptură de iepure cu legume la cuptor
Am condimentat carnea si am lasat-o la frigider pâna a doua zi. Am pus putin ulei într-o tava,am pus legumele taiate bucati si deasupra legumelor,iepurele. Am presarat cimbru uscat. Am pus vinul si inca 100 ml apa,am acoperit cu folie alimentara si am pus la cuptor pentru 1...
Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui
Pieptul de pui l-am taiat cubulete,l-am pus sa se caleasca cu putin ulei pâna a scazut toata zeama lasata. Am condimentat cu sare piper si ierburi de provence. Ciupercile le-am curatat si le-am taiat felii mai groase. Intr-o cratita am pus sa se caleasca ceapa si morcovul razuit....
Coroniţă cu piept de pui şi hribi
Drojdia am amestecat-o cu o lingurita de zahar,putina apa calduta si o lingurita de faina. Am lasat sa dospeasca. Faina am amestecat-o cu putina sare ,am pus apoi drojdia,uleiul de masline. Am pus apa calduta si am amestecat pâna s-a format o coca omogena. Dupa aceasta,am luat...
Pulpă de porc la cuptor cu sos de ciuperci
Pulpa de porc am taiat-o astfel încât sa obtin o fâşie lunga pe care s-o pot rula. Am condimentat-o.Deasupra am razuit morcovul,am pus usturoiul pisat si ciupercile feliate. Am rulat si am prins cu bride de silicon.Puteti sa legati si cu sfoara. Am pus ulei si...
Mazăre verde cu carne de porc
Ceapa am taiat-o si am calit-o cu putin ulei. Am pus putina boia de ardei si apoi carnea taiata bucati mai mari . Am lasat sa se caleasca putin si carnea,am condimentat si am pus apa ca sa fiarba. Când carnea a fost fiarta de jumatate,am pus morcovii taiati si mazarea. Spre...
Piept de pui la cuptor cu piure de legume
Pieptul de pui l-am condimentat si l-am lasat pâna a doua zi. Am uns felia cu mustar si pe partea care va ramâne în exterior am presarat pesmet. In interiorul ei ,pe jumatatea suprafetei,am pus doua felii de mozzarella,legume congelate,doua felii de rosie,apoi am acoperit...
Drob de miel
Organele de miel le-am fiert în apa cu sare,apoi le-am taiat bucati mici. Am fiert ouale Ceapa verde si verdeata le-am taiat marunt si le-am prajit cu putin ulei. Am pus maruntaiele si am condimentat,apoi ouale crude batute. Am lasat putin pe foc pâna a început oul...
Prânzul de Duminică- Ceafă de porc cu cartofi noi şi ciuperci la cuptor
Ceafa taiata felii mai groase am condimentat-o si am lasat-o peste noapte la frigider. Intr-o tava am pus putin ulei(ceafa va lasa si ea grasime,deci nu e nevoie de prea mult) si am asezat feliile de carne si morcovul taiat rondele. Am pus usturoiul,rozmarinul si putina apa. Am acoperit...
Cartofi noi cu piept de pui la cuptor
Cartofii i-am curatat si i-am taiat rondele foarte subtiri. Am pus putin ulei pe ei si i-am condimentat. Pieptul de pui l-am taiat foarte marunt. Intr-o cratita am pus putin ulei,ceapa si morcovul.Le-am calit putin apoi am adaugat pieptul de pui. Am condimentat si am adaugat...