Muşchiulet de porc, umplut

de diaconta in Porc, 26 Dec 2013 | 5596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un muşchiuleţ de porc
  • Un fir de cârnaţi afumat
  • 200 g ciuperci din conserva
  • 100 g cascaval
  • Un ou
  • Ardei kapia rosu
  • Sare,piper,boia
  • ulei
  • Patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiulet de porc, umplut:

Muschiuletul de porc l-am taiat astfel încât sa pot întinde o felie pe care s-o rulez.

Am batut cu ciocanul de snitele ca s-o întind cât mai bine.

Am condimentat.

Ciupercile le-am amestecat cu cascavalul razuit,oul batut si ardeiul taiat cubulete.

Peste muschiulet am pus o parte de umplutura,apoi cârnatul si deasupra restul de umplutura.

Am rulat carnea si am legat rulada cu bridele de silicon.

Am pus în tava în care am pus putin ulei si putina apa.

Am pus la cuptor la 200 de grade pâna când carnea a fost bine facuta.

Am servit rulada rece cu sos de hrean cu smântâna.

 

 

 

S-aveţi poftă !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiulet de porc, umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racituri/piftie de porc