Bucataras

6

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE885
PRIETENI
Retete

Bucataras TV: Pulpe de pui cu ciuperci și roșii

In Pui la 3 Dec 2013

Un bucătar desăvârșit nu stă ore în șir în bucătărie. Chef Roberto ne arată cum în 20 de minute se pot pregăti două feluri principale: o rețetă cu pulpe de pui și arahide și una cu coaste de porc și fructe.   Se taie coasta pe lungime. Se...

Bucataras TV: reteta de Millefeuille din carne de porc umplută cu ruccola

In Porc la 3 Dec 2013

Millefeuille te duce în general cu gândul la un desert fin. Însă rețeta există și în varianta sărată, la fel de deosită. Chef Roberto pregătește un millefeuille din carne de porc și legume. Se taie mărunt pătrunjelul. Dacă vreți să îl tocați...

Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească

In Pui la 3 Dec 2013

Chef Roberto pregătește o rețetă rapidă de pulpe de pui cu rucola și țelină – o nebunie de arome într-o combinație simplă, dar de efect.  Se taie carnea unde este încheiatura pe os. Este important să nu tăiem niciodată carnea de pui sau de iepure la...

Bucataras TV: retete de Vițel cu șuncă crudă neafumată și ierburi aromate / Supă cu chifteluțe din cârnați

In Vita la 3 Dec 2013

Carnea de vițel este fragedă și sănătoasă și este un ingredient ce permite numeroase combinații de arome. Chef Roberto pregătește o rețetă aromată de carne de vițel umplută cu șuncă și ierburi aromate. Apoi va pregăti o rețetă rapidă de supă cu chifteluțe din carne de...

Bucataras TV: reteta de Vită cu sparanghel și cremă de cartofi

In Vita la 3 Dec 2013

Crema de cartofi poate înlocui cu succes sosul clasic care se servește în general la friptură. Chef Roberto prepară o rețetă din biftec fraged, completată cu această c remă fină și gustoasă.   Carnea se pune pe o farfurie și se unge cu ulei. Deasupra și...

Bucataras TV: reteta de Ruladă de pui cu cârnat, andive și praz

In Pui la 3 Dec 2013

Cârnăciorii sunt delicioși vara pe grătar sau iarna la crăciun, dar carnea tocată din interiorul lor poate fi folosită cu succes la prepararea a numeroase rețete. Chef Roberto ne arată cum să facem ruladă de pui cu umplutură de cârnat.   Pulpa de pui a fost mai...

Bucataras TV: reteta de Costiță de porc cu migdale, pe pat de ardei gras și ceapă

In Porc la 3 Dec 2013

Costițele de porc prăjite sunt una dintre cele mai simple și rapide rețete, iar Chef Roberto ne arată cum le putem transforma în ceva spectaculos, în câțiva pași simpli.   Costița de porc se taie mai întâi pe lungime și apoi pe diagonală. ...

Bucataras TV: doua retete video cu aripioare de pui

In Pui la 3 Dec 2013

Chef Roberto ne prezintă nu una, ci două rețete aromate cu aripiore de pui. Secretul reușitei oricărui preparat constă în ingredientele de bună calitate și condimentele care le pun în valoare.   Prima dată se taie carnea de pe partea de sus a aripii la un capăt de...

Bucataras TV: reteta de Risotto cu fructe de mare și Reteta de somon cu scoici și legume

In Somon la 3 Dec 2013

  Pentru început se deschid scoicile. Vor fi puse în supă care fierbe, astfel încât supa să aibă gust de peste. Este și o metodă de a ne asigura că scoicile nu au nisip în interior, sau că unele dintre ele nu sunt moarte. Scoicile se pun în apă...

Bucataras TV: reteta de Rulouri de vinete cu bacon și reteta de Farfalle cu somon afumat

In Peste la 3 Dec 2013

  Se taie capetele vinetei, iar restul se feliază. Într-o tavă se pune ulei, sare, oregano și deasupra se pun feliile de vânătă, care se ung pe ambele părți c amestecul din tavă. Se dau la cuptorul încins. Costița afumată se taie felii, apoi bucăți mici....

Bucataras TV: rețetă de Somon cu crustă de parmezan și pesmet și rețetă de Supa de roșii cu peste

In Somon la 3 Dec 2013

Somonul este un pește cu o carne roz, frumoasă și suculentă. Se pregătește rapid și este aromat. Chef Roberto ne prezintă două rețete care se pot face simultan. Pentru început se taie somonul în bucăți mărișoare și se înlătură oasele. Dovlecelul se taie...

Bucataras TV: retete de Millefeuille de pește și chifteluțe din pește

In Peste la 3 Dec 2013

Chef Roberto ne va arata cum în numai 25 de minute putem pregăti două rețete spectaculoase cu trei feluri de pește cu care ne vom încânta cu siguranță musafirii. Primul lucru pe care îl vom face este să tăiem fasolea pe diagonală. Alegem doar păstăile...

Bucataras TV: reteta de Homar cu spanac și spumă de parmesan

In Fructe de mare la 3 Dec 2013

 Chef Haddad pregătește o rețetă pe cât de deosebită, pe cât de simplu de realizat. Secretul constă în ingrediente de foarte bună calitate și câteva trucuri de bucătar profesionist. Trucuri pe care ni le dezvăluie și nouă. Homarul este viu și are...

Crema mascarpone cu cafea

In Prajituri la 2 Dec 2013

Am pregatit un bol in care am pus crema mascarpone, mierea de albine, smantana si le-am amestecat pana s-au omogenizat bine. Am pregatit o cafea espresso si dupa ce s-a racit putin am turnat-o peste crema si am incorporat-o.  Am pisat cateva migdale cu sucitorul, nu foarte fin....

Sandvis cu crema de branza

In Sandvisuri la 22 Noi 2013

Iata o reteta savuroasa de sandvis cu branza: Am pregatit ingredientele pentru sandvis: painea am pus-o la prajit, rosia si spanacul le-am spalat si uscat, iar usturoiul l-am curatat si spalat. Am frecat feliile de paine cu grauntele de usturoi. Peste rosia taiata rondele si spanac am...

Placinta cu telemea de oaie

In Aperitive / Garnituri la 11 Noi 2013

Am comis-o in seara asta! A scos Iri o foaie de placinta din congelator si eu m-am uitat cu ce s-o ungem...Si uite asa am luat si niste branza, oua, verdeata si niste smantana si am facut o  bunatate de placinta. Pe care am si mancat-o, dupa cum va ziceam... :D Branza telemea am dat-o pe...

Salată de vară cu brânză de capră, portocale și petale de orhidee

In Salate la 1 Noi 2013

  1. Salata creață (spălată și zvântată) se rupe cu mâna și se pune într-un bol destul de adânc. Peste ea se pun frunze de salată roșie, rupte și ele cu mâna (fără partea albă, mai tare). Se rup și frunze de andivă și se pun în bol. Se aleg...

Sendvis cu brie

In Sandvisuri la 26 Oct 2013

Am taiat in diagonala 3 felii de brinza brie si le-am pus pe o farfurie la microunde (se poate si la cuptor) pentru 1 minut, poate chiar mai putin. Brinza astfel pregatita se topeste si devine moale. Am pus-o pe o felie de paine cu seminte, iar deasupra ei am presarat fisii de prosciutto si...

Reteta video: Ciuperci umplute - Philips Multicooker

In Aperitive / Garnituri la 25 Oct 2013

1. Puneţi feliile de bacon în oala interioară. Apăsaţi MENU, alegeţi programul FRY şi potriviţi timpul la 5 minute. Apăsaţi START şi prăjiţi baconul, cu capacul deschis, întorcând feliile după 3 minute, până ce sunt rumenite uniform. Scoateţi baconul...

Reteta video: Pere în vin roşu cu crema mascarpone - Philips Multicooker

In Mancaruri de post la 25 Oct 2013

  1. Amestecaţi în oala interioară vinul cu jumătate din zahăr şi din sucul de portocală, anason stelat, scorţişoară, cardamom, fâşii de coajă de portocală şi felii de ghimbir. 2. Apăsaţi MENU, selectaţi programul BOIL şi potriviţi timpul la 30 minute....

Reteta video: Somon cu broccoli - Philips Multicooker

In Somon la 25 Oct 2013

1. Aşezaţi rondelele de lămâie pe jumătate din suprafaţa sitei. Puneţi fileul de somon deasupra lor. Aşezaţi bucăţelele de broccoli pe cealaltă jumătate a sitei. Stropiţi peştele şi broccoli cu ulei de măsline, săraţi, piperaţi şi presăraţi cu jumătate din usturoiul...

Reteta video: Gnocchi cu bacon - Philips Multicooker

In Aperitive / Garnituri la 25 Oct 2013

1. Puneţi feliile de bacon în oala interioara. 2. Apăsaţi butonul MENU, selectaţi programul FRY şi potriviţi timpul la 7 minute. Apăsaţi START şi prăjiţi feliile de bacon. La jumătatea timpului programului, întoarceţi feliile, ca să se rumenească uniform....

Reteta video: Ouă cu ciuperci - Philips Multicooker

In Aperitive / Garnituri la 25 Oct 2013

1. Bateţi ouăle într-un castron şi asezonaţi cu sare şi piper. 2. Puneţi untul în oala interioară. Apăsaţi butonul MENU şi selectaţi programul BOIL la 10 minute. 3. Când untul s-a topit, adăugaţi ciupercile şi gătiţi-le 2 minute. Adăugaţi ouăle...

Reteta video: Cartofi cu unt, Parmesan si ierburi - Philips Multicooker

In Aperitive / Garnituri la 25 Oct 2013

1. Puneţi uleiul şi untul în oala interioară. Selectaţi programul BOIL pentru 10 minute. Când untul s-a topit, adăugaţi cartofii. Amestecaţi, săraţi, adăugaţi 1/2 cană cui apă şi închideţi capacul. 2. Între timp tocaţi busuiocul. 3. Când...

Reteta video: Paste cu pesto, prosciutto si Parmesan - Philips Multicooker

In Paste la 25 Oct 2013

1. Măsuraţi 3 căni cu paste şi puneţi-le în vasul interior. 2. Adăugaţi 1 cană cu apă. 3. Închideti capacul şi selectaţi programul STEW pentru 20 minute. Apăsaţi butonul START. 4. Între timp tăiaţi fâşiuţe feliile de prosciutto şi...

Reteta video: Paste cu vinegreta - Philips Multicooker

In Mancaruri de post la 25 Oct 2013

1. Măsuraţi 2 masuri cu paste. Puneţi pastele în oala interioară. Adăugaţi apă până la marcaj. 2. Închideti capacul şi selectaţi programul STEW pentru 20 minute. Apăsaţi butonul START. 3. Între timp preparaţi vinegreta amestecând...

Afisate 601 - 630 din 885 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ai, intr-adevar, o mare fixatie: propria-ti persoana. Dac-ar fi dupa tine, chiar si Soarele ar trebui sa se invarta in jurul tau!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 08:49

Covridog cu aluat de casa - Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

pe 09.01 la 15:31

Chifteluțe cu sos de maioneză și ceapă - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.01 la 10:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]