Un bucătar desăvârșit nu stă ore în șir în bucătărie. Chef Roberto ne arată cum în 20 de minute se pot pregăti două feluri principale: o rețetă cu pulpe de pui și arahide și una cu coaste de porc și fructe.
Se taie coasta pe lungime. Se...
Millefeuille te duce în general cu gândul la un desert fin. Însă rețeta există și în varianta sărată, la fel de deosită. Chef Roberto pregătește un millefeuille din carne de porc și legume.
Se taie mărunt pătrunjelul. Dacă vreți să îl tocați...
Chef Roberto pregătește o rețetă rapidă de pulpe de pui cu rucola și țelină – o nebunie de arome într-o combinație simplă, dar de efect.
Se taie carnea unde este încheiatura pe os. Este important să nu tăiem niciodată carnea de pui sau de iepure la...
Carnea de vițel este fragedă și sănătoasă și este un ingredient ce permite numeroase combinații de arome. Chef Roberto pregătește o rețetă aromată de carne de vițel umplută cu șuncă și ierburi aromate. Apoi va pregăti o rețetă rapidă de supă cu chifteluțe din carne de...
Crema de cartofi poate înlocui cu succes sosul clasic care se servește în general la friptură. Chef Roberto prepară o rețetă din biftec fraged, completată cu această c remă fină și gustoasă.
Carnea se pune pe o farfurie și se unge cu ulei. Deasupra și...
Cârnăciorii sunt delicioși vara pe grătar sau iarna la crăciun, dar carnea tocată din interiorul lor poate fi folosită cu succes la prepararea a numeroase rețete. Chef Roberto ne arată cum să facem ruladă de pui cu umplutură de cârnat.
Pulpa de pui a fost mai...
Costițele de porc prăjite sunt una dintre cele mai simple și rapide rețete, iar Chef Roberto ne arată cum le putem transforma în ceva spectaculos, în câțiva pași simpli.
Costița de porc se taie mai întâi pe lungime și apoi pe diagonală. ...
Chef Roberto ne prezintă nu una, ci două rețete aromate cu aripiore de pui. Secretul reușitei oricărui preparat constă în ingredientele de bună calitate și condimentele care le pun în valoare.
Prima dată se taie carnea de pe partea de sus a aripii la un capăt de...
Pentru început se deschid scoicile. Vor fi puse în supă care fierbe, astfel încât supa să aibă gust de peste. Este și o metodă de a ne asigura că scoicile nu au nisip în interior, sau că unele dintre ele nu sunt moarte. Scoicile se pun în apă...
Se taie capetele vinetei, iar restul se feliază. Într-o tavă se pune ulei, sare, oregano și deasupra se pun feliile de vânătă, care se ung pe ambele părți c amestecul din tavă. Se dau la cuptorul încins. Costița afumată se taie felii, apoi bucăți mici....
Somonul este un pește cu o carne roz, frumoasă și suculentă. Se pregătește rapid și este aromat. Chef Roberto ne prezintă două rețete care se pot face simultan.
Pentru început se taie somonul în bucăți mărișoare și se înlătură oasele. Dovlecelul se taie...
Chef Roberto ne va arata cum în numai 25 de minute putem pregăti două rețete spectaculoase cu trei feluri de pește cu care ne vom încânta cu siguranță musafirii.
Primul lucru pe care îl vom face este să tăiem fasolea pe diagonală. Alegem doar păstăile...
Chef Haddad pregătește o rețetă pe cât de deosebită, pe cât de simplu de realizat. Secretul constă în ingrediente de foarte bună calitate și câteva trucuri de bucătar profesionist. Trucuri pe care ni le dezvăluie și nouă.
Homarul este viu și are...
Am pregatit un bol in care am pus crema mascarpone, mierea de albine, smantana si le-am amestecat pana s-au omogenizat bine.
Am pregatit o cafea espresso si dupa ce s-a racit putin am turnat-o peste crema si am incorporat-o.
Am pisat cateva migdale cu sucitorul, nu foarte fin....
Iata o reteta savuroasa de sandvis cu branza:
Am pregatit ingredientele pentru sandvis: painea am pus-o la prajit, rosia si spanacul le-am spalat si uscat, iar usturoiul l-am curatat si spalat.
Am frecat feliile de paine cu grauntele de usturoi.
Peste rosia taiata rondele si spanac am...
Am comis-o in seara asta! A scos Iri o foaie de placinta din congelator si eu m-am uitat cu ce s-o ungem...Si uite asa am luat si niste branza, oua, verdeata si niste smantana si am facut o bunatate de placinta. Pe care am si mancat-o, dupa cum va ziceam... :D
Branza telemea am dat-o pe...
1. Salata creață (spălată și zvântată) se rupe cu mâna și se pune într-un bol destul de adânc. Peste ea se pun frunze de salată roșie, rupte și ele cu mâna (fără partea albă, mai tare). Se rup și frunze de andivă și se pun în bol. Se aleg...
Am taiat in diagonala 3 felii de brinza brie si le-am pus pe o farfurie la microunde (se poate si la cuptor) pentru 1 minut, poate chiar mai putin. Brinza astfel pregatita se topeste si devine moale. Am pus-o pe o felie de paine cu seminte, iar deasupra ei am presarat fisii de prosciutto si...
1. Puneţi feliile de bacon în oala interioară. Apăsaţi MENU, alegeţi programul FRY şi potriviţi timpul la 5 minute. Apăsaţi START şi prăjiţi baconul, cu capacul deschis, întorcând feliile după 3 minute, până ce sunt rumenite uniform.
Scoateţi baconul...
1. Amestecaţi în oala interioară vinul cu jumătate din zahăr şi din sucul de portocală, anason stelat, scorţişoară, cardamom, fâşii de coajă de portocală şi felii de ghimbir.
2. Apăsaţi MENU, selectaţi programul BOIL şi potriviţi timpul la 30 minute....
1. Aşezaţi rondelele de lămâie pe jumătate din suprafaţa sitei. Puneţi fileul de somon deasupra lor. Aşezaţi bucăţelele de broccoli pe cealaltă jumătate a sitei. Stropiţi peştele şi broccoli cu ulei de măsline, săraţi, piperaţi şi presăraţi cu jumătate din usturoiul...
1. Puneţi feliile de bacon în oala interioara.
2. Apăsaţi butonul MENU, selectaţi programul FRY şi potriviţi timpul la 7 minute. Apăsaţi START şi prăjiţi feliile de bacon. La jumătatea timpului programului, întoarceţi feliile, ca să se rumenească uniform....
1. Bateţi ouăle într-un castron şi asezonaţi cu sare şi piper.
2. Puneţi untul în oala interioară. Apăsaţi butonul MENU şi selectaţi programul BOIL la 10 minute.
3. Când untul s-a topit, adăugaţi ciupercile şi gătiţi-le 2 minute. Adăugaţi ouăle...
1. Puneţi uleiul şi untul în oala interioară. Selectaţi programul BOIL pentru 10 minute. Când untul s-a topit, adăugaţi cartofii. Amestecaţi, săraţi, adăugaţi 1/2 cană cui apă şi închideţi capacul.
2. Între timp tocaţi busuiocul.
3. Când...
1. Măsuraţi 3 căni cu paste şi puneţi-le în vasul interior.
2. Adăugaţi 1 cană cu apă.
3. Închideti capacul şi selectaţi programul STEW pentru 20 minute. Apăsaţi butonul START.
4. Între timp tăiaţi fâşiuţe feliile de prosciutto şi...
1. Măsuraţi 2 masuri cu paste. Puneţi pastele în oala interioară. Adăugaţi apă până la marcaj.
2. Închideti capacul şi selectaţi programul STEW pentru 20 minute. Apăsaţi butonul START.
3. Între timp preparaţi vinegreta amestecând...
Bucataras TV: Pulpe de pui cu ciuperci și roșii
Un bucătar desăvârșit nu stă ore în șir în bucătărie. Chef Roberto ne arată cum în 20 de minute se pot pregăti două feluri principale: o rețetă cu pulpe de pui și arahide și una cu coaste de porc și fructe. Se taie coasta pe lungime. Se...
Bucataras TV: reteta de Millefeuille din carne de porc umplută cu ruccola
Millefeuille te duce în general cu gândul la un desert fin. Însă rețeta există și în varianta sărată, la fel de deosită. Chef Roberto pregătește un millefeuille din carne de porc și legume. Se taie mărunt pătrunjelul. Dacă vreți să îl tocați...
Bucataras TV: reteta de Pulpă de pui vânătorească
Chef Roberto pregătește o rețetă rapidă de pulpe de pui cu rucola și țelină – o nebunie de arome într-o combinație simplă, dar de efect. Se taie carnea unde este încheiatura pe os. Este important să nu tăiem niciodată carnea de pui sau de iepure la...
Bucataras TV: retete de Vițel cu șuncă crudă neafumată și ierburi aromate / Supă cu chifteluțe din cârnați
Carnea de vițel este fragedă și sănătoasă și este un ingredient ce permite numeroase combinații de arome. Chef Roberto pregătește o rețetă aromată de carne de vițel umplută cu șuncă și ierburi aromate. Apoi va pregăti o rețetă rapidă de supă cu chifteluțe din carne de...
Bucataras TV: reteta de Vită cu sparanghel și cremă de cartofi
Crema de cartofi poate înlocui cu succes sosul clasic care se servește în general la friptură. Chef Roberto prepară o rețetă din biftec fraged, completată cu această c remă fină și gustoasă. Carnea se pune pe o farfurie și se unge cu ulei. Deasupra și...
Bucataras TV: reteta de Ruladă de pui cu cârnat, andive și praz
Cârnăciorii sunt delicioși vara pe grătar sau iarna la crăciun, dar carnea tocată din interiorul lor poate fi folosită cu succes la prepararea a numeroase rețete. Chef Roberto ne arată cum să facem ruladă de pui cu umplutură de cârnat. Pulpa de pui a fost mai...
Bucataras TV: reteta de Costiță de porc cu migdale, pe pat de ardei gras și ceapă
Costițele de porc prăjite sunt una dintre cele mai simple și rapide rețete, iar Chef Roberto ne arată cum le putem transforma în ceva spectaculos, în câțiva pași simpli. Costița de porc se taie mai întâi pe lungime și apoi pe diagonală. ...
Bucataras TV: doua retete video cu aripioare de pui
Chef Roberto ne prezintă nu una, ci două rețete aromate cu aripiore de pui. Secretul reușitei oricărui preparat constă în ingredientele de bună calitate și condimentele care le pun în valoare. Prima dată se taie carnea de pe partea de sus a aripii la un capăt de...
Bucataras TV: reteta de Risotto cu fructe de mare și Reteta de somon cu scoici și legume
Pentru început se deschid scoicile. Vor fi puse în supă care fierbe, astfel încât supa să aibă gust de peste. Este și o metodă de a ne asigura că scoicile nu au nisip în interior, sau că unele dintre ele nu sunt moarte. Scoicile se pun în apă...
Bucataras TV: reteta de Rulouri de vinete cu bacon și reteta de Farfalle cu somon afumat
Se taie capetele vinetei, iar restul se feliază. Într-o tavă se pune ulei, sare, oregano și deasupra se pun feliile de vânătă, care se ung pe ambele părți c amestecul din tavă. Se dau la cuptorul încins. Costița afumată se taie felii, apoi bucăți mici....
Bucataras TV: rețetă de Somon cu crustă de parmezan și pesmet și rețetă de Supa de roșii cu peste
Somonul este un pește cu o carne roz, frumoasă și suculentă. Se pregătește rapid și este aromat. Chef Roberto ne prezintă două rețete care se pot face simultan. Pentru început se taie somonul în bucăți mărișoare și se înlătură oasele. Dovlecelul se taie...
Bucataras TV: retete de Millefeuille de pește și chifteluțe din pește
Chef Roberto ne va arata cum în numai 25 de minute putem pregăti două rețete spectaculoase cu trei feluri de pește cu care ne vom încânta cu siguranță musafirii. Primul lucru pe care îl vom face este să tăiem fasolea pe diagonală. Alegem doar păstăile...
Bucataras TV: reteta de Homar cu spanac și spumă de parmesan
Chef Haddad pregătește o rețetă pe cât de deosebită, pe cât de simplu de realizat. Secretul constă în ingrediente de foarte bună calitate și câteva trucuri de bucătar profesionist. Trucuri pe care ni le dezvăluie și nouă. Homarul este viu și are...
Reteta video de Carnati de ardelenesti facuti in casa
Reteta video de Carnati de oaie facuti in casa
Reteta video de Carnati nemtesti facuti in casa
Reteta video de Carnati chorizo facuti in casa
Crema mascarpone cu cafea
Am pregatit un bol in care am pus crema mascarpone, mierea de albine, smantana si le-am amestecat pana s-au omogenizat bine. Am pregatit o cafea espresso si dupa ce s-a racit putin am turnat-o peste crema si am incorporat-o. Am pisat cateva migdale cu sucitorul, nu foarte fin....
Sandvis cu crema de branza
Iata o reteta savuroasa de sandvis cu branza: Am pregatit ingredientele pentru sandvis: painea am pus-o la prajit, rosia si spanacul le-am spalat si uscat, iar usturoiul l-am curatat si spalat. Am frecat feliile de paine cu grauntele de usturoi. Peste rosia taiata rondele si spanac am...
Placinta cu telemea de oaie
Am comis-o in seara asta! A scos Iri o foaie de placinta din congelator si eu m-am uitat cu ce s-o ungem...Si uite asa am luat si niste branza, oua, verdeata si niste smantana si am facut o bunatate de placinta. Pe care am si mancat-o, dupa cum va ziceam... :D Branza telemea am dat-o pe...
Salată de vară cu brânză de capră, portocale și petale de orhidee
1. Salata creață (spălată și zvântată) se rupe cu mâna și se pune într-un bol destul de adânc. Peste ea se pun frunze de salată roșie, rupte și ele cu mâna (fără partea albă, mai tare). Se rup și frunze de andivă și se pun în bol. Se aleg...
Sendvis cu brie
Am taiat in diagonala 3 felii de brinza brie si le-am pus pe o farfurie la microunde (se poate si la cuptor) pentru 1 minut, poate chiar mai putin. Brinza astfel pregatita se topeste si devine moale. Am pus-o pe o felie de paine cu seminte, iar deasupra ei am presarat fisii de prosciutto si...
Reteta video: Ciuperci umplute - Philips Multicooker
1. Puneţi feliile de bacon în oala interioară. Apăsaţi MENU, alegeţi programul FRY şi potriviţi timpul la 5 minute. Apăsaţi START şi prăjiţi baconul, cu capacul deschis, întorcând feliile după 3 minute, până ce sunt rumenite uniform. Scoateţi baconul...
Reteta video: Pere în vin roşu cu crema mascarpone - Philips Multicooker
1. Amestecaţi în oala interioară vinul cu jumătate din zahăr şi din sucul de portocală, anason stelat, scorţişoară, cardamom, fâşii de coajă de portocală şi felii de ghimbir. 2. Apăsaţi MENU, selectaţi programul BOIL şi potriviţi timpul la 30 minute....
Reteta video: Somon cu broccoli - Philips Multicooker
1. Aşezaţi rondelele de lămâie pe jumătate din suprafaţa sitei. Puneţi fileul de somon deasupra lor. Aşezaţi bucăţelele de broccoli pe cealaltă jumătate a sitei. Stropiţi peştele şi broccoli cu ulei de măsline, săraţi, piperaţi şi presăraţi cu jumătate din usturoiul...
Reteta video: Gnocchi cu bacon - Philips Multicooker
1. Puneţi feliile de bacon în oala interioara. 2. Apăsaţi butonul MENU, selectaţi programul FRY şi potriviţi timpul la 7 minute. Apăsaţi START şi prăjiţi feliile de bacon. La jumătatea timpului programului, întoarceţi feliile, ca să se rumenească uniform....
Reteta video: Ouă cu ciuperci - Philips Multicooker
1. Bateţi ouăle într-un castron şi asezonaţi cu sare şi piper. 2. Puneţi untul în oala interioară. Apăsaţi butonul MENU şi selectaţi programul BOIL la 10 minute. 3. Când untul s-a topit, adăugaţi ciupercile şi gătiţi-le 2 minute. Adăugaţi ouăle...
Reteta video: Cartofi cu unt, Parmesan si ierburi - Philips Multicooker
1. Puneţi uleiul şi untul în oala interioară. Selectaţi programul BOIL pentru 10 minute. Când untul s-a topit, adăugaţi cartofii. Amestecaţi, săraţi, adăugaţi 1/2 cană cui apă şi închideţi capacul. 2. Între timp tocaţi busuiocul. 3. Când...
Reteta video: Paste cu pesto, prosciutto si Parmesan - Philips Multicooker
1. Măsuraţi 3 căni cu paste şi puneţi-le în vasul interior. 2. Adăugaţi 1 cană cu apă. 3. Închideti capacul şi selectaţi programul STEW pentru 20 minute. Apăsaţi butonul START. 4. Între timp tăiaţi fâşiuţe feliile de prosciutto şi...
Reteta video: Paste cu vinegreta - Philips Multicooker
1. Măsuraţi 2 masuri cu paste. Puneţi pastele în oala interioară. Adăugaţi apă până la marcaj. 2. Închideti capacul şi selectaţi programul STEW pentru 20 minute. Apăsaţi butonul START. 3. Între timp preparaţi vinegreta amestecând...