Bucataras

6

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE885
PRIETENI
Retete

Şaorma de casă bogată în vitamine

In Sandvisuri la 17 Mai 2014

Poţi folosi orice fel de legume: salată verde, ceapă, roşii, ardei, ridichi, varză... Prima dată pregăteşti legumele, tăindu-le cuburi / rondele / fâşii. Apoi ungi bine-bine lipia cu cremă de brânză, aşezi legumele, pui fâşiile de grătar / şnitel şi boabele de...

Sendviş crocant cu bacon

In Sandvisuri la 17 Mai 2014

Ungi repede chifla tăiată în două pe orizontală cu un strat generos de cremă de brânză, aşezi baconul / jambonul şi, eventual, decorezi cu pătrunjel. Poftă bună! Cost/porţie: 2,5 Lei Timp de preparare: max. 2 minute

Chiflă proaspătă cu salamul preferat

In Sandvisuri la 17 Mai 2014

Este atât de uşor! Tai chifla în două pe orizontală, o ungi din belşug cu cremă de brânză, apoi pui salată câtă doreşti, şi, în final, feliile din salamul tău peferat. Decorezi cu verdeaţă şi măsline tăiate felii, şi la sfârşit pui...

Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat

In Sandvisuri la 17 Mai 2014

Prăjeşti feliile de pâine, apoi ungi una dintre ele cu crema de brânză. Pui salată, 2-3 felii de roşii, apoi caşcavalul afumat feliat subţire. Urmează o felie sau două de şuncă, încă o foaie de salată, castraveţii, câteva felii de roşii şi cealaltă felie...

Sendvişuri pentru copii cu personalitate

In Sandvisuri la 17 Mai 2014

Este foarte uşor şi avantajos să prepari tot felul de sendvişuri haioase, gustoase şi sănătoase pentru copii folosind cremă de brânză. Doar ungi pâinea, apoi decorezi pur şi simplu după inspiraţie cu ouă şi legume tăiate rondele sau fâşii. Oricât de...

Baghete cu branza, ceapa si marar

In Piine la 11 Mai 2014

 Am pregatit intai aluatul pentru paine. In vasul mixerului am pus cam 150 g faina alba impreuna cu sarea si drojdia, am mixat cateva secunde, dupa care am adaugat uleiul si apa calduta. Am mixat si am adaugat si restul de faina alba si cea de secara. Daca aluatul se lipeste de maini...

Prajitura cu crema de branza si capsuni

In Prajituri la 4 Mai 2014

Crema de branza Delaco se bate bine cu zaharul pudra. Se adauga iaurturile si se mixeaza usor. Gelatina hidratata cu apa rece se topeste in baie de abur sau la cuptorul cu microunde si se adauga in compozitia de branza si iaurt. Se bate frisca si se amesteca in compozitie. La final se...

Floare cu ciuperci si cascaval afumat

In Aperitive / Garnituri la 27 Apr 2014

Aluatul de foietaj dezghetat se intinde usor cu sucitorul si se presara cu cascaval Delaco afumat, din cel suplu. Ciupercile taiate si curatate se taie felii si se soteaza in ulei de masline alaturi de usturoiul verde taiat rondele fine. Se presara cu sare, piper si fulgi de ardei iute. Cand s-au...

Sufleu cu cascaval afumat si ciupercute

In Aperitive / Garnituri la 13 Apr 2014

Ciupercile se curata si se taie feliute, apoi se inabusesc impreuna cu ceapa verde taiata rondele fine cu putin unt. Cand s-au inmuiat se opreste focul si se lasa la racit.  Intre timp, se topeste untul intr-o craticioara, se adauga faina si apoi treptat laptele, amestecand continuu cu...

Budinca de cartofi, bacon si mozzarella

In Aperitive / Garnituri la 11 Apr 2014

Am pregatit toate ingredientele pentru budinca: am curatat cartofii si i-am taiat rondele, dupa care i-am pus la fiert. Usturoiul verde curatat si spalat l-am taiat marunt, mozzarella am taiat-o rondele, iar ouale le-am batut intr-un castronel. Dupa ce au fiert cartofii (fiind taiati...

Budincute cu branza crema

In Penne la 28 Mar 2014

Am folosit de data asta o combinatie de branzeturi cremoase si usor dulci si am fost de-a dreptul incantati de rezultat!  Am pus intai pastele la fiert.  Intr-un castron am pus branzeturile impreuna cu zaharul, ouale, stafidele si esenta de rom. Am amestecat ingredientele pana am...

Sandvis cald cu jambon si branza Brie

In Sandvisuri la 17 Mar 2014

 Am pregatit ingredientele pentru sandvisuri: am taiat 4 felii de paine, am spalat si am uscat frunzele de salata verde si am taiat cateva felii de branza Brie. Am uns feliile de paine cu sos de piersici si ardei, pe una am pus o felie de jambon, impaturita in doua, iar pe alta feliile de...

Placintele cu branza crema

In Prajituri la 17 Mar 2014

 Am lasat aluatul la dezghetat. Intr-un castron am amestecat branzeturile cu ouale, zaharul, stafidele si esenta de rom. Am taiat patrate de aluat, iar in mijlocul fiecaruia am pus cate o lingura de branza. Pentru ca branza este usoara ca o crema am impachetat imediat placintelele,...

Sandvis cu ou si parmezan

In Sandvisuri la 10 Mar 2014

Deeeeci, am luat o felie de paine mare cat palma si am pus-o in toaster. Am pus un vas cu apa pe foc. Cand apa a inceput sa clocoteasca am spart ouale si le-am pus in apa pentru 3 minute. Peste felia de paine prajita am pus o mana de frunze de rucola, am stropit cu putin ulei de masline...

Ciuperci cu parmezan

In Aperitive / Garnituri la 23 Feb 2014

Am curatat ciupercile de pielite si le-am spalat.  Am tocat coditele de ciuperci, ceapa, usturoiul si mararul. Mie imi place sa adaug si cate o ciuperca tocata la umplutura. Am incins o tigaie mica, am adaugat o lingura de ulei de masline si am pus ciupercile tocate, ceapa, usturoiul...

Sandvis cu somon, rucola si parmezan

In Sandvisuri la 6 Feb 2014

Bagheta am taiat-o in doua pe lungime si am pus-o la prajit. Am pregatit rucola, lamaia, fasiile de somon si am taiat parmezanul.  Peste feliile de paine am pus putina rucola, fasii de somon, iarasi cateva fire de rucola. Am stors cateva picaturi de lamaie peste somon si am adaugat...

Rulada de pui cu emmentaler

In Pui la 28 Ian 2014

Am pregatit fasiile de piept de pui: le-am spalat, uscat, le-am suprapus putin si le-am batut, cat sa formez o foaie pe care sa asez umplutura.  Am condimentat pieptul de pui cu verdeturi italienesti. Am uns carnea de pui cu gem de piersici, iar deasupra am asezat fasii de emmentaler....

Pui cu ciuperci si camembert

In Pui la 17 Ian 2014

M-am ocupat intai de pulpitele de pui. Dupa ce le-am spalat si curatat bine de pielite le-am pus intr-un vas la cuptor, cu putina apa, sare, piper si usturoi. Le-am lasat cam 40 minute la cuptor. Puteti adauga si putin vin alb, daca doriti. Am tocat ceapa si usturoiul marunt. Untul l-am...

Pizza cu mozzarella, sunca si ciuperci

In Pizza la 10 Ian 2014

Cautand printre poze, iata ca am gasit si o reteta de pizza! In caz ca va vine sa intrebati, nu e de dieta! :)) Desi noi am facut 2 pizza, ingredientele le-am trecut doar pentru una. Am pus aluatul de pizza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am presarat putin cimbru, Cu oul batut am...

Salata cu avocado, rosii si emmentaler

In Salate la 10 Ian 2014

Nimic mai simplu de facut decat sa spalam cateva rosioare, sa curatam putina ceapa verde, iar fructul de avocado sa-l curatam de coaja. Dupa ce am pregatit ingredientele pentru salata, le-am taiat si le-am pus intr-un bol. Emmentalerul l-am taiat fasii si l-am adaugat peste celelalte...

Cocktailuri: Kir Royal, Bellini, Buck”s Frizz

In Cocktail la 22 Dec 2013

Kir Royal  ( 100 ml) : 17 ml afinata si  restul spumant Rhein Extra Brut Imperial Bellini (100 ml)  : 33 ml nectar piersici s restul spumant Rhein Extra Brut Imperial Buck”s Frizz (100 ml) : suc de portocale 20 ml si restul spumant Rhein Extra Brut Imperial

Sabayon pasional cu capsune si foite de migdale

In Dulciuri la 22 Dec 2013

Se bat galbenusurile cu zaharul pana se obtine o spuma alba. Se pun intr-un recipient care merge la bain-marie. Se adauga faina, apoi spumantul si se amesteca in continuu. Se ia de pe foc cand amestecul spumeaza si are o buna consistenta.   Se monteaza in boluri, se adauga jumatati...

Somon la cuptor cu sos de spumant Rhein si portocala

In Somon la 22 Dec 2013

 Se condimenteaza fileurile cu sare si se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline.Se presara pe deasupra coaja rasa de portocala si lamaie. Se dau la cuptor  intr-un vas in care s-au adaugat felii de portocala si putina apa.Din cand in cand se stropesc cu sosul din vas si...

Rosii cherry umplute cu branza si nuci

In Aperitive / Garnituri la 19 Dec 2013

Pentru ca mi-a mai ramas putina branza de la tartinele de dimineata mi-a venit ideea de a mai face ceva gustos. Am mai adaugat doar cateva bucatele de nuca in crema de branza si am amestecat. Reteta de la crema de branza o gasiti aici .  Am spalat rosiile cherry, le-am sters si le-am...

Tartine cu branza, rosii si rucola

In Sandvisuri la 19 Dec 2013

Am pregatit intai crema de branza. Am amestecat intr-un bol crema de branza Ceva fin cu putina branza cu mucegai, pentru a-i da un gust mai deosebit. Rosiile si rucola le-am spalat si le-am uscat intr-un prosop de hartie. Am taiat rosioarele in doua. Pentru ca feliile de paine sunt destul...

Bucataras TV: reteta de Fusilli cu conopidă și pesmet

In Paste la 3 Dec 2013

Conopida fierbe în câteva minute și are un gust discret, ceea ce o face ideală pentru rețete rapide. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste Se curăță cartoful de coajă, apoi se taie în cubulețe. Cățelul de usturoi nu se decojește, dar se presează cu...

Bucataras TV: reteta de Fusilli cu ardei

In Paste la 3 Dec 2013

Paste, legume și parmezan – iată o combinație simplă și de efect. Totul se completează cu ierburi aromate și puțin vin alb. Chef Roberto ne arată cum s-o preparăm. Se spală și se curăță ardeii și se taie julienne. Se taie ceapa pe lungime. Într-o tigaie se pune...

Bucataras TV: reteta de Tortiglioni cu ricotta, pecorino și roșii

In Paste la 3 Dec 2013

Brânza de oaie se potrivește perfect cu aroma intensă a frunzulițelor de mentă, iar această combinație reușită poate fi folosită la prepararea mai multor feluri de rețete. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste, rapidă de realizat, dar și de mâncat.  ...

Bucataras TV: reteta de Paste cu romburi de legume

In Paste la 3 Dec 2013

Pastele sunt printre cele mai populare rețete italiene, iar Chef Roberto ne arată cum o banală rețetă de paste cu legume poate fi gustoasă și prezentată într-un mod care să încânte și privirea. Se înlătură partea albă a ardeiului verde, apoi se taie...

Bucataras TV: File de porc umplut cu sparanghel și cârnat

In Porc la 3 Dec 2013

Se taie cotorul sparanghelului. Într-o oală se pune apa la fiert cu foarte multă sare. Când dă în clocot se pune sparanghelul la opărit. Se scoate din apă și se pune în interiorul cârnatului. Apoi se iau două felii de ceafă afumată și se îmbracă...

Afisate 571 - 600 din 885 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ai, intr-adevar, o mare fixatie: propria-ti persoana. Dac-ar fi dupa tine, chiar si Soarele ar trebui sa se invarta in jurul tau!

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]