Orez picant cu ou

de articook in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2010 | 6205 vizualizari

 

Se poate servi doar orezul gol sau cu carne de pui.

 

INGREDIENTE

  • orez cu bob ascutit, prefiert
  • 1 ou
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez picant cu ou:

Se fierbe orezul in apa cu putina sare, daca este prefiert se va fierbe mai repede. Dupa ce e gata strecurat, dati-l sub un jet de apa rece si lasati-l la scurs sa se scurga toata apa din el.

Pregatiti o tigaie mare si pentru a praji oul batut, puneti putin ulei de masline si cand e incinsa tigaia turnati oul, cand incepe sa se prajeasca, cu o unealta din lemn taiati oul pana cand inca nu s-a prajit, faceti linii dintr-un capat in altul pentru a obtine fasii lungi de ou, dupa ce s-a prajit de tot, turnati si orezul si amestecati, inainte sa luati de pe foc condimentati bine cu piper si sare de mare, puteti exagera cu piperul pentru ca, cu cat e mai picant e mai bun! se poate servi doar orezul gol sau cu carne de pui.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez picant cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Panacris 1

20.10.2013, 18:22

Krystyan Trendy 1

07.12.2013, 00:07

foarte bun

gabrielasfechis 1

27.09.2015, 21:15

foarte buna idea stiu cu ce impresionez maine

P.S. nu pot accesa blogul, zice ca trebuie sa fiu invitata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecei