Coji de cartofi la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 6211 vizualizari

 

Prima data am mancat in italia,nu stiam ca se pot folosii si cojile :)) dar au gust foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coji de cartofi la cuptor:

Se curata cartofii de coaja, putin mai gros,sa nu fie doar coaja subtire:))),se spala foarte foarte bine si se pun in tava de cuptor.Le stropim cu ulei de masline ,sare si piper si le lasam 15 min la cuptor.Se pot servi si calde si reci ca un aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Coji de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de linte rosie la cuptor