Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2017 | 6236 vizualizari

 

reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta din comert
  • cca 200 gr. telemea de oi
  • 1-2 linguri smantana
  • 80-100 ml ulei
  • 1 ou
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Foile de placinta la temperatura camerei, se desfac din ambalaj si se asaza pe masa de lucru.

Telemeaua se trece prin razatoare, apoi se amesteca cu smantana.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Ungem fiecare foaie cu ulei, asezam la baza foii, un strat de crema de branza (de grosimea unui deget), impachetam lateralele catre interior sa nu se scurga umplutura in timpul coacerii, apoi rulam foile cat mai strans.

Ungem cu ou batut, presaram susan si dam la copt pana devin aurii si crocante.

Se servesc fierbinti sau reci, sunt la fel de grozave!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca din creier