Berbecut cu cus-cus!

de Panacris in Oaie, 3 Dec 2011 | 4348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de berbec cu os 750 g.
  • ceapa 100 g.
  • morcovi 50 g.
  • ardei 50 g.
  • sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
  • cus-cus 100 gr.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Berbecut cu cus-cus!:

Carnea de berbecut se spala, se curata de pielite, se taie in bucati potrivite si se pune la fiert in apa rece cu putin sare cca. 1 ora. Dupa ce a dat primul clocot se spumeaza. Intre timp se curata ceapa, se taie marunt si se pune la dinstuit cu apa si ulei cca. 10 minute. Se adauga morcovul si ardeiul taiat marunt. Carnea se scoate din apa se dezoseaza si se adauga la amestecul de ceapa, morcov si ardei. Se asezoneaza de sare, piper si boia dulce de ardei. Se mai lasa sa fiarba cca. 20 de minute impreuna. Dupa ce s/a fiert mancarea se opreste focul si se adauga cus-cus/ul. Se acopera si lasa sa se umfle cca. 10 minute. Se serveste fierbinte presarata cu verdeata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Berbecut cu cus-cus!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Berbecut la protap