Cotlete de berbecut cu caponata siciliana

de Dan_Alexandru in Oaie, 21 Apr 2012 | 4500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata medie
  • 2 ardei grasi rosii + galbeni
  • 1 ceapa rosie
  • 1 dovlecel
  • 20 gr stafide
  • 20 gr muguri de pin
  • 25 gr sos de rosii
  • 200 gr cotlete de berbecut
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de berbecut cu caponata siciliana:

Legumele le spalam si le taiem cubulete ,  Le punem in tigaia incinsa cu putin ulei de masline , le tragem la tigaie , important e ca legumele sa le sotati in putin ulei, altfel isi pierde aroma . Cand  sunt aproape gata si legumele sunt usor moi, adaugati stafide, mugurii de pin si sosul de rosii , amestecati usor si le mai lasati 5 minute.

Cotletele de berbecut se condimenteaza cu putina sare , le dati usor prin ulei f putin  si le puneti pe gratar , lasati 1 minut jumate pe o parte si inca un minut jumate pe cealalta parte , nu trebuie sa stea mai mult de 3 minute la gratar.

Caponata o montati intr-un inel pe farfurie si cotletele langa.  Se pot servi separat si cu jeleu de menta.

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de berbecut cu caponata siciliana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Berbecut la vas roman