A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Peste sabie cu garnitura de salata...

Postat de: alba_zori in Peste

Simplu,rapid si bun,ce sa mai zic?cum am facut.. Am pus o tigaie la infierbantat pe foc si am pus feliuta de peste sabie,am lasat cateva minute sa se faca si am intors-o pe cealalta parte si am...Citeste continuarea

Prajitura cu mousse de ciocolata

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Blat: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate pana se intaresc foarte bine. Se adauga apa apoi galbenusurile amestecate cu ulei. Se amesteca cu lingura de lemn de jos in sus....Citeste continuarea

Placinta cu branza, visine si caise

Postat de: MotanLaOale in Dulciuri

Foile de placinta se lasa sa se dezghete. Visinile se curata de samburi. Caisele se curata de samburi si se taie patratele. Branza se mixeaza bine cu 5 linguri de zahar, 2 plicuri de...Citeste continuarea

Prăjitură cu brânză şi zmeură

Postat de: diaconta in Dulciuri

Zmeura am amestecat-o cu 2 linguri de zahar si am pus-o la fiert.Am pastrat cateva pentru a le pune si in blat.Am adaugat apoi o lingura de amidon si am lasat sa se îngroase.Am lasat sa se...Citeste continuarea

Paté de surimi si paté de ton

Postat de: Mirela_Tilvescu in Aperitive / Garnituri

Se pune in blender surimi,1/2 ceapa,1/2 castravete murat,3 fire patrunjel si se amesteca pana devin pasta.Se pune compozitia intr-un bol si se amesteca cu 4 linguri de maioneza,sarea si...Citeste continuarea

Prăjitură cu nectarine si nucă...

Postat de: madi_marin in Prajituri

Se topeşte untul şi se amestecă cu zahărul. Se adaugă esenţa de vanilie şi ouăle şi se amestecă bine. Făina se cerne cu praful de copt si se adaugă cu laptele de cocos şi iaurtul la...Citeste continuarea

PIZZA TARANEASCA

Postat de: merisor67 in Pizza

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei, se adauga si ardeiul taiat marunt, usturoiul si ciupercile cu putin delikat sau sare. Eu intotdeauna pun si o lingura de apa sa nu se simta...Citeste continuarea

Pulpe gustoase a la Buddy

Postat de: timea in Pui

Spalam bine pulpele si le luam jos pielita. Pregatim trei farfurii: in prima punem faina, in a doua ouale batute si in a treia pesmetul amestecat cu toate condimentele de mai sus. Dam...Citeste continuarea

Piept de pui cu mazăre

Postat de: elucubratiiculinare in Pui

Pentru că pieptul de la un pui crescut la țară este cu mult mai ațos, trebuie fiert bine înainte de a-l găti în fel și chip. Se pune la fiert în apă rece cu un praf de...Citeste continuarea

Prajitura la minut

Postat de: adasev12 in Prajituri

Blatul de biscuiti: biscuitii se baga la robot si se maruntesc, se adauga margarina topita la temperatura camerei, crema de alune, zaharul si esenta de rom. Se omogenizeaza totul foarte bine. Se...Citeste continuarea

Prajitura cu caise caramelizate

Postat de: panacris in Prajituri

Caisele se curata de samburi, se aseaza intr-o tava sau forma de guguluf, se presara zaharul tos si se pune la carmelizat, cca. 15 minute, in cuptor. Intre timp ouale sa bat energic cu zaharul,...Citeste continuarea

Pulpe de pui umplute cu cabanos

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Pulpele de pui le spalam, le dezosam usor, indepartand si pielea. Le batem putin cu ciocanul de snitele. Le condimentam cu sare,piper si boia de ardei pe ambele parti. Pe fiecare pulpa punem cate...Citeste continuarea

Peste sabie cu garnitura de papara...

Postat de: alba_zori in Peste

Rapid si sanatos. Am curatat florile, le-am spalat, le-am pus pe o tavita cu servetele. Am pus apa la fiert cu putina sare, cand a inceput sa fiarba am adaugat florile cateva minute pana am...Citeste continuarea

Prajitura fina cu foi din miere si...

Postat de: Toamna07 in Prajituri

Mod de preparare foi: Intr-un castron mixam ouale cu zaharul pana se dizolva apoi adaugam, pe rand, celelalte ingrediente si amestecam bine pana obtinem un aluat legat. Acest aluat il...Citeste continuarea

Prajitura cu branza si visine

Postat de: sufletista in Prajituri

Mixam untul moale cu zaharul pudra intr-un bol, adaugam oul, adaugam faina, zaharul vanilat si amestecam bine. Formam o bila de aluat, o invelim in folie alimentara si o dam la frigider cca 30...Citeste continuarea

Pastai de fasole cu susan

Postat de: mimmi in Mancaruri de post

Calim usturoiul taiat felii sau marunt intr-o lingura ulei de masline. Adaugam pastaile de fasole si sosul de soya si le calim 2-3 minute. Adaugam sare si chilly dupa gust. Stropim cu zeama de...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi...

Postat de: MotanLaOale in Pui

Ceapa se curata si se taie rondele. Cartofii se curata si se taie in doua. Dovlecelul se curata si se taie cuburi. Ardeiul se curata si se toaca. Pulpele se curata, se spala, se ung cu...Citeste continuarea

Pastrama de curcan

Postat de: Poliana in Aperitive / Garnituri

Pregatim pieptul de curcan asa ca in poza. Il legam strans cu ata alimentara, daca puteti chiar mai strans decat mine, eu n-am reusit dar a fost bine si asa, si-l punem intr-un vas termorezistent....Citeste continuarea

Prajitura multicolora

Postat de: merisor67 in Prajituri

Penrtu foaia maro se freaca margarina cu zaharul pana la topirea acestuia, se adauga smantana si celelate ingrediente si se omogenizeaza bine. La foaia alba , albusurile trebuiesc batute...Citeste continuarea

Peste sabie cu dovlecei

Postat de: alba_zori in Peste

Foarte simplu de preparat si rezultat delicios. Am facut dovleceii, i-am taiat felii mici si i-am pus intr-o tigaie cu ulei de masline si un pic de apa, amestecand din cand in cand. S-au facut...Citeste continuarea

Panna cotta cu sirop de caramel

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Laptele impreuna cu frisca se pun intr-o craticioara la foc mic. Inainte sa inceapa sa fiarba, adaugam zaharul si esenta de rom si dam deoparte. Adaugam gelatina (pe care am hidratat-o in 100 ml...Citeste continuarea

Prajitura Greta Garbo ( Jerbo)

Postat de: Sidy in Prajituri

Din produsele de mai sus( pina la praful de copt inclusiv) se face un aluat, care se imparte in 4 si se lasa sa se odihneasca 15-20 minute. Se tapeteaza o tava cu hirtie de copt, se intinde...Citeste continuarea

Prajitura cu branza si visine

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Visinile sa spala, se scot samburii si se pun cu 3 linguri de zahar sa lase sirop. Ouale se separa. Se mixeaza untul cu 120g zahar pana se topeste zaharul. Se adauga grisul, praful de...Citeste continuarea

Parfait de banane cu ciocolata

Postat de: Maria68 in Dulciuri

Oul impreuna cu cele doua galbenusuri se bat cu mixerul. Se fierbe cca. 1 minut, un sirop din zahar si 50 ml apa. Se adauga la oua, amestecand. Se introduce vasul intr-o baie de gheata si se bate...Citeste continuarea

Paste penne cu mozzarella

Postat de: Oana in Penne

Spala rosiile, taie-le felii si pune-le intr-un castron, impreuna cu usturoiul tocat, oregano,  4 frunze de busuioc, rupte in  bucati mici si uleiul. Condimenteaza cu sare si piper, dupa...Citeste continuarea

Prajitura Carpati

Postat de: merisor67 in Prajituri

Mod de preparare pentru foi: Se bat ouale intregi cu zaharul, se adauga treptat uleiul, laptele, bicarbonatul stins in zeama de lamiae sau helas, putina sare si faina. Se framanta bine si...Citeste continuarea

Piept de miel umplut cu ficat si...

Postat de: mamaieelena in Oaie

Pieptul de miel spalat si sters cu hartie de bucatarie se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza si se da cu piper, cimbru si busuioc. Ficatul se taie fasii subtiri la fel si kaizerul. Se...Citeste continuarea

Prajitura cu branza, stafide,...

Postat de: merisor67 in Prajituri

Mod de preparare bla t: Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu putina sare, 7 linguri de zahar si praful de copt. Galbenusurile se freaca cu 3 linguri de zahar, zaharul...Citeste continuarea

Pasta de branza dulce cu legume

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Optional se pot adauga alte legume proaspete. Se poate face atat cu branza de vaci,telemea etc. Pentru a avea o consistenta mai cremoasa adaugati 1-2 linguri smantana Spalam legumele si le...Citeste continuarea

Prajitura cu zmeura

Postat de: Roxanarad in Prajituri

Se bat ouale intregi cu zaharul pana devine spuma tare. Se adauga alternativ uleiul, laptele si faina, si se amesteca cu mixerul pana devine un aluat moale. Se toarna aluatul intr-o tava...Citeste continuarea

Pulpa de porc la cuptor

Postat de: timea in Porc

Taiem verdeturile marunt, le amestecam cu putin ulei de masline, sare si piper. Carnea spalata si crestata o tavalim prin mixul de condimente si o lasam asa la rece o jumatate de ora sau o ora....Citeste continuarea

Placinta cu mere(libaneza)

Postat de: nico15 in Prajituri

Facem un aluat din: 400 g de faina 200 g de unt sare si un pic de apa Framantam si dam la frigider 15-30 de minute. Merele le spalam si le taiem in 6-8...Citeste continuarea

Placinta cu branza, visine si caise

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se lasa foile sa se dezghete.  Branza se mixeaza bine cu zaharul, coaja de portocala si oul. La final se adauga fructele si se amesteca cu o lingura pt. a ramane fructele intregi. Se...Citeste continuarea

Pui cu cartofi si verdeturi la cuptor

Postat de: mirela0911 in Pui

Se spala bine pulpele apoi se condimenteaza. Se aseaza intr-o tava si se stropesc cu ulei.  Cartofii se curata si se taie in 4 si se aseaza peste pulpe. Se spala ardeiul, se taie rondele,...Citeste continuarea

Pui cu ceapa si ardei

Postat de: panacris in Pui

Ceapa, ardeii se curata si se taie julien. Se pune ceapa la dinstiut in putin ulei si apa. Cand devine translucida se adauga ardeii. Se lasa la dinstuit impreuna cca. 10 minute. Intre timp carnea...Citeste continuarea

Pastrav somonat in foietaj

Postat de: nico15 in Pastrav

Se ia pastravul si se desolseaza, se eviscereaza, se curata in interior, se spala bine, dupa care se va taia si arunca capul si ne vom ocupa de scoaterea fileurilor.  Pentru pastrav in...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: alinutza88 in Dulciuri

Ouale se freaca cu zaharul pana se face o spuma, se adauga uleiul, laptele, praful de copt si zaharul vanilat. Se pune apoi faina putin cate putin. Se framanta o coca potrivit de tare. Se lasa un...Citeste continuarea

Paste cu mix de ciuperci si sos de...

Postat de: adasev12 in Penne

Se pun pastele la fiert in 3 litri de apa cu sare. Intr-o cratita se incinge ceapa taiata marunt si usturoiul pisat sau taiat marunt, se calesc putin, dar nu se prajesc. Se adauga putina apa si...Citeste continuarea

Plăcintă cu iaurt

Postat de: elucubratiiculinare in Prajituri

Foile de plăcintă se lasă la decongelat peste noapte în frigider. Batem bine cele 8 ouă cu zahărul, apoi adăugăm iaurtul și esența de vanilie. Se amestecă bine până se...Citeste continuarea

Prajitura cu piersici de post

Postat de: sufletista in Prajituri

Mixam uleiul, apa si zaharul cca 3 minute, adaugam faina amestecata cu praful de copt si cernute, adaugam coaja si zeama de lamaie, nuca de cocos si mixam bine. Tapetam o tava cu hartie de copt...Citeste continuarea

Prajitura cu biscuiti si zmeura

Postat de: AlexandraCol in Prajituri

Biscuitii se zdrobesc si se amesteca cu nuca, cacaoa, zaharul vanilat, 4 linguri de zahar, esenta de rom si laptele. Se formeaza o pasta pentru umplut. Intr-o tava se aseaza biscuitii intregi...Citeste continuarea

Piept umplut cu omleta si sos de...

Postat de: susu in Pui

Pieptul se bate intr-o folie alimentara pentru a nu murdarii peretii dupa care exteriorul se condimenteaza cu 1 lingurita curry, 1 lingurita boia dulce, piper, ulei de masline si putin sos de soia...Citeste continuarea

Pulpa de pui umpluta servita cu...

Postat de: nico15 in Pui

Pulpa de pui se spala si se va flamba, dupa care se va clati din nou, dupa care vom trece la dezosare dupa cum urmeaza: pulpa se dezoseaza de os in partea superioara, cautandu-se ca sa ramana osul...Citeste continuarea

Pancakes cu caise si nuca de cocos

Postat de: Poliana in Dulciuri

Amestecam faina cu nuca de cocos, zaharul si sarea, turnam treptat laptele si apa minerala, si amestecam bine sa nu se faca cocoloase. La sfarsit adaugam bicarbonatul stins cu putina zeama de...Citeste continuarea

Pizzete de vinete

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de legume

Vanata o spalam si o stergem cu un servet. Indepartam coada, apoi o taiem felii pe rotund, insa nu foarte groase. Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt. Asezam feliile de vanata in...Citeste continuarea

Prajitura cu visine

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se mixeaza ouale bine cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Se adauga uleiul, se mixeaza in continuare iar dupa ce s-a incorporat bine uleiul se adauga iaurtul apoi coaja de portocala. La...Citeste continuarea

Pulpe de pui la cuptor

Postat de: love_cherry in Pui

Spalam bine pulpele, apoi pregatim tava. Punem ulei, apa si sare cam o mana. Asezam pulpele in tava si presaram pe deasupra piperul, busuiocul si delicatul. Dam la cuptor in jur de 40-45 minute la...Citeste continuarea

Pudding cu dulceata de visine

Postat de: LadyCrs in Dulciuri

Punem laptele pe foc. Amestecam praful de budinca cu zaharul pudra impreuna cu 3-4 linguri de lapte. Apoi turnam in vasul de pe foc, amestecand cu telul pana ce se ingroasa si va da un clocot ( sa...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de afine

Postat de: annamey in Prajituri

Blatul: Cu ajutorul mixerului ,se bate untul impreuna cu zaharul si se inglobeaza pe rand ouale, amestecand pana se dizolva complet zaharul. Se adauga lingura cu lingura un amestec de faina,...Citeste continuarea

Panna Cotta cu Zmeura

Postat de: BuburuzaBubu in Dulciuri

Punem gelatina la imuiat in 100 ml apa. Se incalzeste intr-un vas laptele si smantana la foc mediu.Adaugam zaharul si se lasa a da un clocot ,luam vasu de pe foc. Stoarcem bine...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]