Paste cu branza la cuptor

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 4550 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 punga de fusili
  • 3 linguri cu unt
  • 5 catei usturoi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • miez de lapte
  • 400 g telemea de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Pastele le fierbem dupa timpul indicat pe pachet dupa care le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Ceapa o tocam marunt si o calim in untul topit,adaugam usturoiul taiat marunt.

Adaugam pasta de tomate si putina apa,lasam sa fiarba cateva clocote dupa care adaugam lingura de faina amestecata cu putina apa.

Amestecam si lasam sa fiarba pana se formeaza un sos,adaugam sare,piper si busuioc dupa gust.

Intr-o oala mai mare amestecam pastele cu sosul si branza data prin razatoare.

Turnam compozitia in tava si deasupra asezam felii de miez de lapte.

Am dat la cuptor cca 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mar copt cu crema de mascarpone