Fusilli cu aripioare de pui
Postat de: ANCA in FusilliDupa ce se curata si se taie aripioarele in jumatati (mai putin varful aripii care se arunca), le inabusim intr-o tigaie teflonata, cu putin ulei de masline stins cu cateva linguri de apa, cam 10...Citeste continuarea
Friptură de cocoş cu ghebe, în...
Postat de: ANCA in PuiPentru friptura am folosit pieptul si pulpele cocosului (restul merge la o ciorbita cu bors si leustean), pe care le-am fiert intai la oala cu presiune cca 20 min, de cand a inceput oala sa...Citeste continuarea
File de salau cu rosii la cuptor-...
Postat de: Oana in Mancare copiiCeapa am taiat-o solzisori fini, ardeiul capia l-am taiat in patru pe lung si apoi fasiute, rosiile le-am decojit si le-am taiat cubulete. Le-am pus pe toate intr-un vas de iena, deasupra am...Citeste continuarea
Fasole batuta
Postat de: Bucataras in Mancaruri de postApoi se pune la fiert cu ceapa taiata marunt (cam 2 cepe), cu morcovi (cam 3 morcovi), cu telina, dar si putin usturoi si un praf de sare. Dupa ce a fiert, se mixeaza cu tot cu legumele, punind...Citeste continuarea