File de salau cu rosii la cuptor- dupa 10 luni

de Oana in Mancare copii, 3 Apr 2009 | 15162 vizualizari

 

Am facut pestele special pentru Stef si am facut doar o portie.

 

INGREDIENTE

  • o bucata file de salau
  • 2 rosii
  • o ceapa
  • un ardei capia
  • 3-4 catei de usturoi
  • o crenguta de cimbru
  • busuioc
  • putin ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de salau cu rosii la cuptor- dupa 10 luni:

Ceapa am taiat-o solzisori fini, ardeiul capia l-am taiat in patru pe lung si apoi fasiute, rosiile le-am decojit si le-am taiat cubulete. Le-am pus pe toate intr-un vas de iena, deasupra am asezat pestele, usturoiul taiat rondele fine, crenguta de cimbru si uleiul de masline. Am pus si o cescuta cu apa si am pus vasul acoperit la cuptor pana a scazut sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de salau cu rosii la cuptor- dupa 10 luni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (3)

Flori 1

12.03.2009, 15:56

Ce bine arata!!! Cred ca i-a placut lui Stef, trebuie sa schimb si eu metoda de gatit pt fii-mea, ca vad ca nu-i mai place nimic. Pestele asta il trec rapid pe lista cu "trebuie".

alina_darlau1 1

09.11.2010, 19:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu crema de praz