A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Desert rapid cu fructe

Postat de: lia in Dulciuri

Curatam fructele de coaja, pielite, samburi. Intr-o cratita cu fund dublu, punem zaharul la topit si cand devine auriu, punem mierea, apoi  untul, amestecam si adaugam fructele. Lasam pe...Citeste continuarea

Doua variante RAPIDE de supa de peste

Postat de: Cristi_Roman in Peste

Totul a pornit de la urmatoarea baza de lucru: am vrut rapid o mancare calda, in ton cu vremea friguroasa din aceasta perioada din Dublin (cea mai mare zapada din ultimii zeci de ani + frigul...Citeste continuarea

Dl Purcelini

Postat de: aziz in Mancare copii

se pune felia de pastrama intre cele doua felii de piine unse in prealabil cu humus.si decupam apoi ca in imagine....pofta buna ,pitici! Citeste continuarea

Dulceata de gutui

Postat de: kamy in Dulceata / Gem

Am spalat ff bine gutuile,le-am sters si le-am curatat de coaja si de casuta cu seminte.Lamaia am spalat-o bine,am stors zeama peste gutuile rase,am adaugat zaharul si le-am lasat deoparte sa-si...Citeste continuarea

Dulceata de portocale cu mere

Postat de: giuliana in Dulceata / Gem

curatam portocalele si merele de coaja si seminte le taiem cuburi si le punem intr-o oala mare peste adaugam zaharul si 200 g de apa lasam sa fiarba pana scade bine ca o dulceata  punem...Citeste continuarea

Dovlecei zucchini umpluti cu carne...

Postat de: Mihaela11_jo in Mancaruri cu carne

Se scoate miezul si semintele dovleceilor cu un cutit semicircular special. Se spala dovleceii si se lasa la scurs. Umplutura Se pune uleiul la incins intr-o tigaie neaderenta si se...Citeste continuarea

Desert prajitura felii de London

Postat de: Corina33 in Prajituri

Blat: Se mixeaza bine untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul, apoi faina in ploaie si bicarbonatul stins cu otet. Se intinde aluatul intr-o tava tapeteta cu hartie de copt si...Citeste continuarea

Drob taranesc de legume

Postat de: RuxyRux in Mancaruri de legume

Legumele se toaca, se amesteca cu ouale batute cu smantana cu faina , sarea piperul, verdeata tocata. Se tapeteaza cu unt o forma de chec( sau cu ulei) si se pune drobul. In el se pun...Citeste continuarea

Dovlecei in sos cremos de smantana

Postat de: RuxyRux in Mancaruri de legume

Un dovlecel mic se pune in robot, se adauga o lingurita de ulei de masline, o ceapa mica, un catel de usturoi, marar, sare piper dupa gust, condimente italiene( oregano, rozmarin), busuioc...Citeste continuarea

Drob

Postat de: MIUTA in Aperitive / Garnituri

Se pune la fiert ficatul si ceafa fara sa adaugi sare.Cand a fiert si s-a racit se da prin masina de tocat.Se pune la calit ceapa in ulei se adauga carnea si ficatul tocat,apoi usturoiul pisat...Citeste continuarea

Drob de ied

Postat de: Adinacarla in Mancaruri cu carne

Maruntaiele se spala bine si se fierb in apa si sare. Dupa ce au fiert se scurg si se lasa la racit. Cand sunt reci le tocam la robot impreuna cu legumele ( morcov, patrunjel, telina, ceapa,...Citeste continuarea

Dulceata de gutui

Postat de: ionix in Dulceata / Gem

Incepem prin a fierbe siropul. Punem apa cu zaharul la fiert. Se lasa pana cand siropul e ca un bob pe farfurie, eu am lasat doua ore. Intre timp taiem gutuile cubulete mici, la...Citeste continuarea

Dinti de negru

Postat de: divainbucatarie in Prajituri

Pentru blat amestecam toate ingredientele si le dam la cuptor 40 de minute la 180°C.Cat timp se coace blatul noi preparam crema.  Punem sa fiarba la foc mic laptele...Citeste continuarea

Desert prajitura cu ciocolata

Postat de: kamy in Prajituri

Zaharul (300 gr) cu apa si cacaua se fierb pe abur, se lasa putin la racit (sa fie cald, nu fierbinte) si se adauga cele 6 galbenusuri, amestecand bine. Blatul:  6 albusuri se bat spuma...Citeste continuarea

Degete de vrajitoare

Postat de: JustLoveCookin in Dulciuri

Intr-un castron amestecam faina,zaharul pudra untul rece taiat cubulete,oul,pliculetul de vanilie si praful de sare. La inceput nu se vor uni bine ingredientele,dar nu adaugati nimic,continuati...Citeste continuarea

Desert de mar copt in sos caramel

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Punem o jumatate din cantitatea de zahar, putina apa pe fundul tavii de jena si il caramelizam, lasam putin la racit, cat sa nu ne frigem, dar tavalim merele in caramel cat e inca fierbinte....Citeste continuarea

Drob din piept de pui si ciuperci

Postat de: elena1988 in Pui

Pieptul de pui se taie bucatele si se pune la fiert, cand pieptul de pui a fiert se da prin masina de tocat impreuna cu ciupercile din cutie, mararul tocat, ceapa tocata si usturoiul. Se da...Citeste continuarea

Desert prajitura cu foi de napolitane

Postat de: lia in Prajituri

Amestecam zaharul cu cacaua si laptele, pe care le punem intr-o craticioara la fiert pana zaharul se topeste in totalitate. Luam de pe foc, adaugam visinata, esenta de rom si untul. Separat...Citeste continuarea

Dovlecei de Halloween

Postat de: Julie in Dulciuri

300-400 g dovleac se rade mic si se pune la calit cu o lingura de unt pana cand se inmoaie , apoi se paseaza cu blenderul pana se obtine o cana cu piure uniform.  Untul se...Citeste continuarea

Dulceata de gutui

Postat de: cristinne in Dulceata / Gem

Se face un sirop din zahar apa si sucul la lamaie. Se toarna apoi cubuletele de gutui si se pune la fiert. Se fierbe dulceata pana scade cat doriti (pana se leaga daca puneti in farfurie dupa ce...Citeste continuarea

Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Postat de: silvi0ara in Mancaruri de legume

Mai intai curatam vinata,o taiem cubulete si o lasam la scurs cu putina sare.Intre timp ceapa se toaca si se caleste in ulei cu ciupercile spalate si taiate feliute,pana ce scade apa lasata de...Citeste continuarea

Drob de vinete

Postat de: silvi0ara in Mancaruri de legume

Vinetele se spala si se curata de coaja, apoi se taie cubulete, se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o strecurataoare. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, apoi se adauga vinetele scurse...Citeste continuarea

Desert baigli unguresc

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se pregateste maiaua:  Se dizolva drojdia in laptele caldut amestecat cu zaharul si se lasa 15 minute sa creasca, intr-un loc cald. Aluat : Se amesteca faina cu untul solid sau se poate...Citeste continuarea

Desert cu mere si castane

Postat de: epurasha2bb in Dulciuri

Se curata metele de coaja si de cotor.Se aseaza intr-un vas de sufleu uns cu putin unt. Se umplu la mijloc cu miez de castane coapte si cu miez de nuci. Se face un aluat din oua batute,...Citeste continuarea

Drob de pui

Postat de: corina241 in Aperitive / Garnituri

pieptul si ficatul de pui se fierb cateva minute(5-6 minute),apoi scoatem bucatile de carne si le maruntim in robotul de bucatarie. ceapa taiata o calim in putin ulei,apoi o adaugam peste carne...Citeste continuarea

Desert prajitura cu nuca si crema...

Postat de: nico_nico in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul in ploaie si se mai bate pana se topeste zaharul.Apoi se adauga galbenusurile, nuca macinata si faina. Se...Citeste continuarea

Desert rapid

Postat de: nadina73 in Mancare copii

Se pun 900 ml lapte pe foc cu zaharul.Diferenta de 100 ml se amesteca cu praful de budinca pana se dizolva. Dupa ce zaharul s-a topit se pune praful de budinca dizolvat si se amesteca bine pana...Citeste continuarea

Desert prajitura Maria

Postat de: diaconta in Prajituri

Blat:  Se separa ouale. Cele 10 galbenusuri se mixeaza cu zaharul pana se obtine o spuma densa. Se adauga faina, praful de copt si laptele cate putin. Apoi se pune grisul, cacaua, uleiul si...Citeste continuarea

Dovlecei, ardei, gogosari, rosii...

Postat de: kamy in Mancaruri cu carne

Pregatim carnea tocata:taiem o ceapa mica marunt,spalam bine o mana de orez si le amestecam in carnea tocata,punem sare,piper si o canita de suc de rosii. Scoatem cotorul si samburii de la...Citeste continuarea

Dovlecei umpluti cu cus-cus in sos...

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Se spala dovlecelul, se taie in doua pe lungime si apoi cu ajutorul unei lingurite se scobeste.Condimentam cu sare si punem cele doua jumatati intr-un vas cu apa si lasam sa dea in cateva clocote...Citeste continuarea

Dulceata de strugurei, piersici si...

Postat de: burdulea56 in Conserve

Intotdeauna incep cu spalatul si sterilizatul borcanelor in cuptor. Intre timp, pregatesc fructele. Piersicile, nectarinele spalate, se curata de samburi, se taie bucati, se amesteca cu...Citeste continuarea

Dovlecel pane

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Se curata dovlecelul si se taie rondele subtiri,se sareaza si se lasa la scurs vreo 30minute.Se bat ouale cu un praf de sare si cu piper.Separat se pune intr-un bol faina si in altul pesmet cu...Citeste continuarea

Dulceata de gutui

Postat de: Oana in Dulceata / Gem

Gutuile se spala, se curata, se taie bucati si se baga la robot, pe discul de razatoare mare(cine n-are se chinuie la razatoare) sau se taie cubulete, fiecare cum prefera. La 3 farfurii adanci...Citeste continuarea

Dorada regala cu legume

Postat de: epurasha2bb in Peste

Se curata pestii de solzi si se intestine, se spala bine , se taie pe o parte un file si restul se lasa intregi.  Se lasa pestii intr-o marinata din zeama de lamaie si ulei de ienupar cu...Citeste continuarea

Dulceata de pepene cu citrice

Postat de: Corina33 in Dulceata / Gem

Se taie pepenele felii, se decojeste, se curata de samburi si se taie cubulete. Se cantaresc 400 g. Se taie coaja portocalelor si grapefruiturilor astfel incat partea alba sa fie si ea...Citeste continuarea

Desert cu mere

Postat de: ana in Dulciuri

Aluatul : Daca aveti masina, punem toate ingredientele in masina si selectam programul pentru aluat.Daca nu procedam astfel:faina o cernem intr-un vas, in mijloc punem drojdia dizolvata in putin...Citeste continuarea

Desert cornulete cu iaurt

Postat de: ionela2682 in Prajituri

Se formeaza un aluat din ingredientele de mai si se pune la rece pentru 30 minute-1 ora. Se intinde apoi aluatul intr-o foaie subire si se taie patrate de 8-10 cm. Fiecare patrat se taie pe...Citeste continuarea

Dovlecei umpluti cu cus-cus si...

Postat de: nadina73 in Mancaruri de legume

Se spala bine dovleceii si se taie un capac, dupa care se scobesc cu varful unui cutit si apoi cu ajutorul unei lingurite. Se condimenteaza cu sare si piper. Miezul scobit se toaca bine si se...Citeste continuarea

Dolce senza nome

Postat de: adasev12 in Dulciuri

intai am facut cafeaua si am turnat-o peste biscuiti sa se  inmoaie bine, i-am amestecat pana s-au facut ca o pasta. crema am batut-o cu laptele bine cu mixerul am batut si frisca....Citeste continuarea

Dulceata de piersici

Postat de: lilik in Dulceata / Gem

spalam piersicile,le curatam,le scoatem samburii si le taiem bucatele mici.intr-o oala punem piersicile,zaharul si sucul de lamaie.punem la foc mic si amestecam din cand in cand.dupa primele 30 de...Citeste continuarea

Dulceata de mere cu stafide -...

Postat de: lira in Dulceata / Gem

Stafidele se pun intr-un bol impreuna cu romul cam jumatate de ora la inmuiat. Se stoarce sucul de lamaie. Merele se decojesc, se dau pe razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca imediat cu sucul...Citeste continuarea

Desert prajitura alba

Postat de: Corina33 in Prajituri

Foi : Se amesteca bine toate ingredientele si se framanta. Se imparte aluatul in trei si se intind pe rand, trei foi care se coc pe fundul tavii de aragaz. Se coc in cuptorul preincalzit la 180...Citeste continuarea

Dulceata de prune decojite

Postat de: lili in Dulceata / Gem

Mod de preparare: Spalam bine prunele si le decojim. Intr-un lighian de apa punem prunele decojite in apa cu bicarbonat. C-am la un litru de apa se pune o lingurita de bicarbonat,acesta...Citeste continuarea

Desert rapid cu biscuiti si Nutella

Postat de: pusikmea in Dulciuri

Rupem biscuitii ( menuet am avut eu), ii punem intr-un bol, peste care punem nutella. Piersica o taiem cubulete si o punem peste nutella, strugurii la fel. Deasupra punem niste bombonele pt...Citeste continuarea

Dovlecei pane

Postat de: lacrimioara in Mancaruri de legume

Taiem dovleceii.  Eu i-am taiat de-a lungul ca nu am rabdare ca sant mai subtiri si merge mai repede de-a lungu numai sa taie cutitul bine. Dupa ce i-am taiat i-am pus pe farfurie pe rand...Citeste continuarea

Dulceata din coji de portocala

Postat de: bitza in Dulceata / Gem

1. Portocalele se decojesc cu un cutit,doar partea portocalie.Cojile se pun intr-un vas cu apa si se tin 48 de ore schimband apa de doua ori pe zi. 2. Dupa 48 de ore se pregateste un...Citeste continuarea

Dovlecei la cuptor

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Se curata dovlecelul si se taie felii de aproximativ 1 cm.Se bate oul si se condimenteaza cu sare,piper si boia.Se presara sare pe feliile de dovlecel,se dau prin ou,pesmet si se pun intr-o...Citeste continuarea

Desert aniversar

Postat de: ela in Dulciuri

Lasam la dezgetat foietajul si fructele de padure,la temperatura camerei.Acoperim fructele cu zaharul.Foietajul il despachetam si il punem la copt intr-o tava tapetata cu unt si faina si acoperita...Citeste continuarea

Dulce de leche

Postat de: bitza in Dulciuri

Laptele se pune intr-o oala cu peretii grosi sau ceaun si se da in clocot,apoi se adauga zaharul si se tine pe foc 2 ore pana isi schiba culoarea si se ingroase.In tot acest timp se amesteca...Citeste continuarea

Dulceata de afine

Postat de: silvi0ara in Dulceata / Gem

Se spala si se curata afinele de codite .Se ia o oala mai mare si cu fundul mai gros(dar atentie trebuie pusa pe flacara o tabla mai groasa,nu este bine ca oala sa fie pusa direct pe flacara,asa...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]