Drob de vinete

de silvi0ara in Mancaruri de legume, 28 Oct 2010 | 5190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 4 oua
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pesmet
  • sare si piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de vinete:

Vinetele se spala si se curata de coaja, apoi se taie cubulete, se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o strecurataoare. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, apoi se adauga vinetele scurse bine si se calesc cateva minute pana prind putina culoare si se inmoaie. Se lasa sa se raceasca putin si se amesteca cu ceapa verde tocata marunt, apoi se adauga verdeata tocata, sare, piper, se amesteca cu4 galbenusuri si cu albusurile batute spuma tare, faina si pesmetul. Se omogenizeaza bine,apoi se toarna compozitia intr-o forma rotunda, unsa si tapetata cu hartie de copt. Se baga la cuptorul preincins la 180-200gC pana se coace si se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]