Barcute de dovlecei

de SanatateAcasa in Mancaruri de legume, 24 Apr 2012 | 6368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic, alb,
  • sare, piper,
  • putin ulei de masline (1-2 lingurite),
  • putina verdeata proaspata, tocata marunt
  • 2 ciuperci champignon, mici.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute de dovlecei:

Dovlecelul se spala, se taie pe din doua. Se scobeste miezul cu o lingura, apoi se scoate miezul si se taie in bucati. Ciupercile se spala si se taie in bucati. Se umple barcutele cu dovlecel taiat marunt si ciuperci.

Se unge o tava termorezistenta cu putin ulei si se da deoparte. Se presara sare, piper si putin ulei peste barcute, apoi se pun in tava, in cuptor, unde vor sta la foc mediu, circa 20 de minute.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

uscati umplutura inainte sa va folositi pentru umplerea barcutelor, intrucat dovlecelul si ciupercile au multa apa. Puneti bucatile de dovlecel si ciuperci pe gratar, lasati-le sa se rumeneasca putin, apoi umpleti barcutele. Si daca barcutele isi lasa zeama, scurgeti-o. Pentru mai multa savoare, puteti folosi putina branza rasa, cu putine grasimi, pe care sa o adaugati pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]