Tochitură

de Dana_Retetegg in Porc, 17 Mai 2011 | 6648 vizualizari

 

Dupa parerea mea o mancare gustoasa si consistenta!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc,
  • 500 gr ficatei,
  • 700 gr ciuperci,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • 1 ardei gras,
  • 1 pahar cu vin rosu,
  • verdeata,
  • condimente (piper, dafin, boia dulce, oregano, cimbru, curry),
  • 3 catei de usturoi,
  • 4 linguri pasta de tomate.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitură:

Am spalat bine ficateii si i-am lasat 30 de minute in apa rece.

Am tocat in bucati carnea de porc.

Separat am calit ceapa, ardeiul, morcovii, apoi am adaugat carnea. Am pus si un pahar de apa si am acoperit cu un capac, amestecand din cand in cand.

Dupa aproximativ 40 de minute am pus ciupercile, ficateii, vinul, usturoiul, condimentele si am mai lasat 20 de minute sa fiarba. Am adaugat si pasta de tomate.

La final am pus patrunjelul tocat.

Am servit cu mamaliga [care n-a mai avut loc in poza :)) ] si cu un ou prajit deasupra fiecarei portii. Eu am servit langa si cateva felii de ridichii (mi-era tare pofta!)

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitură" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]