Tocanita de vara

de vero_closca in Mancaruri de post, 14 Apr 2010 | 6156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi noi
  • 500g mazare verde proaspata
  • 3 dovlecei tineri
  • o mana de fasole verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara:

Se spala si se curata legumele. Intr-o craticioara se pune uleiul si ceapa taiata fin sa se caleasca usor,se adauga cartofii taiati in cuburi mari,apoi pe rand, fasolea taiata in segmente de 2 cm,dovleceii in cuburi mari,mazarea si spre final rosiile decojite si taiate cubulete mici.

Se lasa sa scada putin si sa se inmoaie legumele...se sareaza dupa gust si se presara putin piper(optional)

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu maioneza de post