Cornulete fragede cu bors - de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 1 Dec 2012 | 22273 vizualizari

 

By Gaby_d....ce sa spun, minunate...se topesc in gura! Multumesc pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 2 linguri zahar
  • 150 ml ulei
  • 100 ml bors
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie si portocala - am mai adaugat eu
  • gem prune, rahat, ciocolata - pentru umplut
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu bors - de post:

- se amesteca intr-un vas uleiul, borsul si drojdia

- intr-un castron se amesteca faina cu sare , zahar, esentele si se adauga amestecul lichid cate putin framantand un aluat maleabil, nelipicios

- se intinde aluatul intr-o foaie rotunda graosa de 1 cm si se taie foaia in 2 buc, apoi in 4, 8 si tot asa pana obtinem multe triunghiuri

- la baza fiecarui triunghi se pune o lingurita de gem sau ce umplutura folositi si se ruleaza spre varf

- in tava cu hartie de copt se aseaza cornuletele cu distanta intre ele

- se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade aproximativ 25 minute, pana prind culoare apoi le pudram sau le trecem la un capat prin glazura

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu bors - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de tofu cu marar (reteta video)