Tocanita de ficatei de pui cu ciuperci

de Gherca Daniela in Ficat, 28 Apr 2015 | 21807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficatei de pui
  • 250 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri cu bulion
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • o cana de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei de pui cu ciuperci:

Curatam ficateii de pielita, ii spalam bine si ii scurgem bine de apa. Ciupercile le spalam, curatam si si le taiem feliute. Ceapa o taiem marunt.

Intr-o tigaie punem uleiul si cand s-a incins bine, punem ficateii ii prajim bine pana sunt frumos rumeniti, adaugam si ceapa, iar cand a devenit lucioasa adaugam si ciupercile, amestecam si lasam putin pana se inmoaie in propria apa.

Adaugam bulionul amestecat cu apa, potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic pana scade tot sosul. In ultimele 10 minute adaugam si usturoiul pisat. La final punem patrunjel tocat verde.

Noi am servit cu mamaliguta!

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Daca considerati ca mai trebuie apa mai puteti adauga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]