Tocanita de ciuperci si ardei copti la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de madi_marin in Slow Cooker, 8 Sep 2015 | 4707 vizualizari

 

A treia reţetă e o tocăniţă delicioasă cu ciuperci şi delicioşii ardei capia copţi, toate îmbăiate într-un sos de smântână şi mărar. Slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital a facut toată treaba! Mă rog...aproape :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 2 ardei capia cărnoşi copţi
  • 200 m smântână de gâtit
  • 1 linguriţă amidon
  • 200 ml supă de pui
  • 1 ceapă mică
  • sare
  • piper
  • mărar proaspăt
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci si ardei copti la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Tocăm ceapa mărunt mărunt, ardeii copţi fâşii, iar ciupercile felii.

Le punem pe toate cu 200 ml supă de pui.

Setăm slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital pe funcţia high pentru 2 ore.

Cu 20 de minute înainte să expire timpul adăugăm în vasul aparatului Crock-Pot amidonul dizolvat în smântâna de gătit şi potrivim gustul cu sare şi piper.

La sfârşit adăugăm mărar proaspăt tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci si ardei copti la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L