Ciorba de fasole cu os afumat la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa in Slow Cooker, 3 Oct 2016 | 6239 vizualizari

 

Ieri m-am gandit sa incerc o reteta sanatoasa, gatita lent, asa ca am testat o ciorba de fasole la slow cooker Crock-Pot 3.5 l, a iesit foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapa;
  • 1 morcov;
  • 1 ardei gras;
  • Sare si piper dupa gust;
  • 4 costite afumate;
  • 4 linguri de rosii cubulete la cutie;
  • O lingura de bulion;
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu os afumat la slow cooker Crock-Pot:

Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.

A doua zi, se pun in vasul de la aparatul slow cooker Crock-Pot urmatoarele: fasolea, legumele taiate marunt, costitele deasupra, condimente, bulionul, rosiile si se acopera cu apa de 2 degete peste nivelul ingredientelor.

Aparatul l-am pus pe un fund si pe niste placi de faianta, pentru ca degaja multa caldura.

Totul a durat cam 6 ore, pe nivelul high.

 Portii: 4

 Pofta Buna!

 

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/10/ciorba-de-fasole-cu-os-afumat-la-crock.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu os afumat la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]