Ciorba de fasole cu os afumat la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa in Slow Cooker, 3 Oct 2016 | 5764 vizualizari

 

Ieri m-am gandit sa incerc o reteta sanatoasa, gatita lent, asa ca am testat o ciorba de fasole la slow cooker Crock-Pot 3.5 l, a iesit foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapa;
  • 1 morcov;
  • 1 ardei gras;
  • Sare si piper dupa gust;
  • 4 costite afumate;
  • 4 linguri de rosii cubulete la cutie;
  • O lingura de bulion;
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu os afumat la slow cooker Crock-Pot:

Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.

A doua zi, se pun in vasul de la aparatul slow cooker Crock-Pot urmatoarele: fasolea, legumele taiate marunt, costitele deasupra, condimente, bulionul, rosiile si se acopera cu apa de 2 degete peste nivelul ingredientelor.

Aparatul l-am pus pe un fund si pe niste placi de faianta, pentru ca degaja multa caldura.

Totul a durat cam 6 ore, pe nivelul high.

 Portii: 4

 Pofta Buna!

 

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/10/ciorba-de-fasole-cu-os-afumat-la-crock.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu os afumat la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mere coapte la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute