Tocanita de ciuperci

de vero_closca in Mancaruri de post, 29 Mar 2010 | 3785 vizualizari

 

ideala pt aceasta saptamana de post

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pahar vin alb
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

se taie ciupercutele felii,ceapa pestisori si morcovul rondele.intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga,se caleste putin ceapa pana devine sticloasa si se adauga morcovul apoi cipercile.se lasa sa se inmoaie in zeama pe care o lasa si cand scade se adauga sarea,piperul,vinul si se mai da un clocot -doua.

se serveste fierbinte,cu mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci prajite