Tocanita cu praz

de alldaycooking in Pui, 14 Apr 2011 | 6145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fire de praz
  • ulei
  • o bucata carne de pasare
  • o mana de masline
  • 6 rosii cherry
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu praz:

Prazul se curata si se taie rondele care se pun la dunstuit in putin ulei. Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu maslinele peste praz. Cand este necesar se mai adauga putina apa. Cu putin timp inainte de a lua de pe foc adaugam rosiile cherry taiate in jumatate si mai lasam pana se inmoaie putin. Am potrivit cu sare si am servit alaturi de mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]