Pentru rulada am batut carnea cu ciocanul pentru snitele. Am sarat si piperat carnea, am adaugat morcovul taiat bucati, boabele de mazare si porumb. Am rulat carnea, am infasurat-o in pielita pe care o dadusem la o parte la inceput. Am infasurat cu sfoara si am asezat intr-o tava ceramica pe care am acoperit-o cu un capac. Am copt la 200 grade Celsius pentru 1 ora, apoi la 250 grade Celsius pana cand s-a rumenit.
Ciupercile le-am feliat si le-am prajit in ulei. Ideea e sa nu fie foarte multe ciuperci in tigaie si sa se poata rumeni in ulei. Ciupercile prajite le-am asezat pe farfurii. In tigaia in care am prajit ciupercile am adaugat 2 linguri otet balsamic si 2 linguri sos de soia si am lasat sa fiarba pana cand am obtinut un sos ceva mai consistent. Am stropit ciupercile cu acest sos si am servit alaturi de rulada de curcan.