Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan

de Bucataras in Pui, 22 Mar 2024 | 2187 vizualizari

 

Cauti o rețetă delicioasă și ușor de preparat pentru cină? Iată o opțiune savuroasă: frigăruile de pui cu usturoi și parmezan! Îți arată Andra o combinație pentru care îi vei mulțumi. Pe cât e de ușor de făcut, pe atât e de gustoasă.
Pentru rețeta de frigărui de pui cu usturoi și parmezan ai nevoie de câteva ingrediente: piept de pui, boia, praf usturoi, ulei de măsline, unt și pătrunjel.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan
  • 500 g piept de pui
  • Boia
  • Praf de usturoi
  • 50 g parmezan
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 50 g unt
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan:

Iata cum se prepara reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan:

Tăiați pieptul de pui în cubulețe potrivite și puneți-le într-un castron. Adăugați ulei de măsline, sare, piper, praf de usturoi, boia de ardei și parmezanul ras. Amestecați bine pentru a acoperi fiecare bucată de carne cu amestecul de condimente.

Înșirați bucățile de pui pe bățe de frigărui și așezați-le într-o tavă de aragaz tapetată cu hârtie de copt.

Coaceți frigăruile în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de aproximativ 20 de minute, până devin frumos rumenite.

Într-un bol, amestecați untul moale cu patrunjelul tocat și praful de usturoi pentru sos.

După ce sunt gata, ungeți frigăruiile cu sosul de unt aromatizat cu usturoi și parmezan.

Serviți și savurați cu poftă! 🍴

Vezi si reteta de Gyros de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Parmigiano cu sos Marinara