Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii

de sandytza in Pui, 9 Iun 2009 | 8462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui facut filete
  • 2 oua
  • 3 catei usturoi
  • ulei
  • sare,
  • piper,
  • pesmet
  • 100 ml smantana
  • 100 ml pasta de rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii:

Se face mujdei din usturoi si un pic de ulei. Se pune intr-un bol si se mai adauga un pic de ulei. Se adauga
filetele de pui si se amesteca bine. Se lasa asa 5 minute.Separat se bat 2 oua cu un pic de sare. Se dau filetele prin pesmet , apoi prin ou ,apoi iar prin pesmet si se frig
in ulei.

Intr-o cratita mai larga se pune smantana cu pasta de rosii si un pic de sare si se pune pe foc.

Cand incepe sa fiarba se adauga filetele pe rand , intorcandu-se pe o parte si pe cealalta astfel incat sa ajunga toate in sos. Se lasa pana incepe sa clocoteasca si se da deoparte.
Se lasa 5 minute asa in sos inainte de a se servi. Se pot servi cu garnitura de cartofi pai sau de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume- mancare chinezeasca