Piept de pui"shangay"

de Bucataras Monica in Pui, 5 Aug 2012 | 4391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • susan
  • smantana
  • faina
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui"shangay":

Se spala si se feliaza pieptul de pui,bucatelele se pot taia dupa preferinta. Se bat cele 3 oua,se adauga faina,apa si smantana dupa gust si  cat vrem sa fie de consistent sosul. Se inmoaie fiecare fasie de piept apoi se trec prin susan,se plonjeaza in ulei incins si se lasa la prajit pana devin usor rumene.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui"shangay"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu legume la cuptor - Rapid, usor si foarte gustos

pe 07.05 la 13:29

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

pe 07.05 la 10:58

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

pe 06.05 la 07:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui aromat pe sticla