Rasol de pui (de tara)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 17 Apr 2013 | 27768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui de tara
  • 4 cartofi
  • 4 morcovi
  • sare dupa gust (sau delikat)
  • optional: patrunjel si putin tarhon
  • usturoi sau hrean pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de pui (de tara):

Dupa ce portionam puiul, il punem la fiert in 3-4 l de apa (fiind de tara, are nevoie de un timp mai mare de fierbere). Se spumuieste ori de cate ori este necesar. Adaugam cartofii si morcovii cand carnea este aproape fiarta. Potrivim de gust cu sare si lasam la foc mic inca 20-30 de minute, avand grija sa nu se sfarame cartofii.

Se serveste cu mujdei de usturoi sau hrean proaspat dat pe razatoare. Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

putem pastra doar pulpele si pieptul de pui pentru rasol, iar din restul puiului, impreuna cu zeama in care a fiert, sa pregatim o ciorba, in care sa punem bineinteles, taitei de casa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pui (de tara)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]