Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval

de madi_marin in Pui, 6 Sep 2010 | 5709 vizualizari

 

E un preparat foarte gustos, usor de facut si potrivit pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe mici de pui
  • 100 g cascaval
  • 1 ardei capia copt
  • 1/2 rosie
  • 4 ciuperci mai mari
  • condimente pentru carnea de pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval:

Pulpele de pui se dezoseaza, apoi se spala si se sterg cu un servet. Se condimenteaza si se pun la fript in tigaia grill. Se rumenesc frumos.

Ciupercile se curata si se taie feliute.

Ardeiul se taie fasii.

Rosia se taie in cubulete.

In craticioare individuale se fac portiile : se pune o bucata de carne, se rade cascaval, se pun ciuperci si fasii de ardei copt, apoi iar o bucata de carne si ciuperci , ardei copt si cascaval. De jur imprejur se pun felii de ciuperci si cubulete de rosie. Se mai pune un strat de cascaval ras si se dau la cuptor pana se topeste cascavalul.

Preparatul se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui prajite cu garnitura de cartofi si salata