Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval

de madi_marin in Pui, 6 Sep 2010 | 5913 vizualizari

 

E un preparat foarte gustos, usor de facut si potrivit pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe mici de pui
  • 100 g cascaval
  • 1 ardei capia copt
  • 1/2 rosie
  • 4 ciuperci mai mari
  • condimente pentru carnea de pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval:

Pulpele de pui se dezoseaza, apoi se spala si se sterg cu un servet. Se condimenteaza si se pun la fript in tigaia grill. Se rumenesc frumos.

Ciupercile se curata si se taie feliute.

Ardeiul se taie fasii.

Rosia se taie in cubulete.

In craticioare individuale se fac portiile : se pune o bucata de carne, se rade cascaval, se pun ciuperci si fasii de ardei copt, apoi iar o bucata de carne si ciuperci , ardei copt si cascaval. De jur imprejur se pun felii de ciuperci si cubulete de rosie. Se mai pune un strat de cascaval ras si se dau la cuptor pana se topeste cascavalul.

Preparatul se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

madi_marin 1

07.09.2010, 17:12

Gaby...de-acum se stie....cum facem ceva cu ciuperci....ne gandim la Nadina...

madi_marin 1

07.09.2010, 17:13

Mena....ramane pe data viitoare....

mena29 1

07.09.2010, 17:16

ok

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci