Pulpe dezosate cu smantana si ciuperci la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 6 Ian 2015 | 22636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 de gr pulpe de pui dezosate
  • 1 ceapa
  • 200 gr smantana
  • 200 gr ciuperci
  • rosii chery
  • 2 lg de ulei de masline
  • 1 lg de faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate cu smantana si ciuperci la cuptor:

Intr-un vas de yena asezam ceapa taiata feliute,pulpele sarate si piperate,ciupercile taiate,rosile chery,2 lg de ulei de masline amestecate cu putina apa si d-am la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste putin.

Smantana o amestecam cu 1 lg de faina si turnam peste pulpe si mai lasam 5 minute la cuptor Putem folosi orice garnitura(eu am facut orez).

Pofta buna.

           

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate cu smantana si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Panacris 1

07.01.2015, 17:38

marcela1979 1

08.01.2015, 01:34

deliciu

mirela0911 1

08.01.2015, 13:36

Ce buna ar fi acum o portie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor