Am avut un picior mare si o aripa de pui de casa , galben ca aurul si am poftit la ,, ceva '''cu rosii si busuioc . Am mai pus si o mana serioasa de hribi congelati care au dat un gust senzational sosului .
Puiul se curata si se portioneaza .
Cepele se curata si se toaca marunt .
Prajiti puiul in ulei pana incepe sa se rumeneasca .Sarati .
Adugati ceapa si prajiti inca 1-2 minute .
Adugati rosiile paserate boiaua de ardei si pasta de ardei iuti +faina .
Amestecati totul si puneti apa cat sa acopere carnea .
Daca este nevoie mai adaugati apa in timpul fierberii .
Fierbeti inca 15 minute si incercati carnea daca este patrunsa .
In acest moment adugati hribii , busuiocul si patrunjelul.
Lasati sa dea un clocot impreuna .
Lichidul trebuie sa scada pana a ajuns de consistenta smanatanii subtiri .
Serviti puiul cu mamaliguta , presarat pe deasupra cu fulgi de chilli si decorat cu busuioc verde .