Pui picant cu hribi si busuioc

de mihaelar63 in Pui, 19 Iul 2014 | 3819 vizualizari

COMENTARII (18)

portiadelumina 1

19.07.2014, 17:55

Îmi place că nu te încurci când pui în farfurie, ai zice că primeşti sfaturi de la mine Super!

mihaelar63 1

19.07.2014, 18:00

Is facute pozele cu zoom Padre . Dar de obicei asa este umplu farfuria { dar si intind bine mancarea sa para mai multa ]

simona72 1

19.07.2014, 18:00

Ce-mi place mancarica asta!!

mihaelar63 1

19.07.2014, 18:04

Simona Mancare nu gluma , picanta , sa mearga si limonada bine , dupa . Sau berea )

kukibella 1

19.07.2014, 18:08

Constelatialeu 1

19.07.2014, 18:23

Cum,tu n-ai cuc ?

babi5 1

19.07.2014, 19:15

Superrrrr

Bunica 1

19.07.2014, 19:38

Te tii de picanterii!

Gherca Daniela 1

19.07.2014, 19:50

E bun mai picant, face bine la digestie

Valclaudia 1

19.07.2014, 20:14

Vaaaai, ce-mi lasa gura apa!!

MotanLaOale 1

19.07.2014, 21:28

alilianaa 1

19.07.2014, 22:30

ce bun o fi..

dantes 1

20.07.2014, 06:34

Foarte bun!

lucy2002 1

20.07.2014, 09:54

Buna combinatie !

Rocsi 1

20.07.2014, 12:11

Gyongyke 1

20.07.2014, 12:45

o nelamurire: cum sint rosiile PASERATE?

Merisor 1

20.07.2014, 20:13

Ioi!

mihaelar63 1

21.07.2014, 17:35

Gyongyke ,incercand sa-ti explic termenul am gasit mai repede imagini . Paserat= pasat . In general mamicile cu bebe sunt mai familiarizate cu termenul . Ma gandesc ca mai repede iti arat http://gastromag.ro/Moara-paserat-Profi-Kuchenprofi,p-2867.html. Eu am obtinut pulpa de rosie -paserata- cu ajutorul clasicei masini de preparat bulionul Gasesti pireu de rosii si la conserva dar ar fi pacat sa nu profiti pregatind cu rosii proaspete

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu carne