Pomana porcului cu mamaliguta

de Bucataras Monica in Porc, 14 Apr 2013 | 6912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr coasta porc
  • 500 gr carne cu slaninuta de porc
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri untura
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului cu mamaliguta:

Am taiat carnea si costita in bucatele potrivite si le-am lasat la calit in 2 linguri de untura incinsa!

Dupa vreo 10-15 min am adaugat o cana de apa si le-am lasat la fiert la foc mic. Dupa ce a fiert cam vreo 25-30 min am adaugat vinul si foile de dafin.

Cand lichidul a scazut,spre final le-am asezonat cu sare si piper.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Aceasta mancarica poate fi mancata numai cu mamaliguta calda,muraturi si mujdei de usturoi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]