Placinta napoletana

de ianculubita in Paste, 19 Oct 2015 | 3879 vizualizari

 

Este un preparat foarte gustos care poate fi servit si drept aperitiv la diferite ocazii

 

INGREDIENTE

  • 4foi de placinta
  • 1punga cu paste scurte
  • 500g carne tocata de curcan
  • 1lingurita maghiran
  • 2oua
  • 150g parmezan ras
  • 1cana cu sos picant de rosii
  • 2linguri ulei de masline
  • 50g unt
  • sare,piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta napoletana:

Se tapeteaza o tava unsa cu unt cu foile de placinta,iar restul de unt se taie deasupra foilor;se rastoarna pastele fierte,se intind uniform,se acopera cu carnea tocata amestecata cu sare,piper,se presara maghiranul peste carne,apoi ouale batute,sosul de rosii,parmezanul,verdeata tocata marunt iar la final se stropeste cu ulei de masline;se lasa la cuptor 30min pana se rumeneste apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta napoletana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Linguine alla salsiccia - Linguine cu carnati