Piept de pui la cuptor

de elucubratiiculinare in Pui, 25 Feb 2013 | 3548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți piept de pui aprox. 700 g,
  • 2 căței de usturoi,
  • 4 linguri unt,
  • 150 g pesmet,
  • 4 linguri parmezan ras,
  • 1 linguriță măghiran uscat,
  • 1 linguriță mărar proaspăt tocat,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor:

Încingem cuptorul la 200 grade C. Ungem cu unt o formă termorezistentă. Restul de unt se topește într-o crăticioară și călim usturoiul tocat fin pentru 10 secunde. Într-o farfurie adâncă amestecăm pesmetul cu parmezanul, măghiranul și mărarul. Condimentăm bucățile de piept de pui cu sare și piper. Ungem carnea cu untul în care am călit usturoiul. Dăm bucățile de carne prin amestecul de pesmet. Se pun bucățile de piept de pui în tava termorezistentă și se dă la cuptor pentru 30 minute.

Servim imediat cu garnitura preferată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]