Pane de aripioare umplute

de MonaMimi in Pui, 27 Noi 2012 | 2917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare
  • 1 cana mica malai
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri ulei
  • sare,piper, boia,cimbru,rozmarin dupa gust
  • bucati de kaizer,ciupercute,masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pane de aripioare umplute:

Speli aripioarele, le stergi prin presare cu servetele de bucatarie, faci mici taieturi sub piele si introduci dupa gust kaizer, masline, ciuperci etc. Faci un amestec din malai, sare, piper, boia apoi treci aripioarele prin acest amestec. Le dai prin ou batut si printr-un amestec de pesmet, cascaval si putina apa. Asezi aripioarele pe o tava tapetata cu hartie de copt pulverizezi cu putin ulei peste toate si dai tava la cuptorul incins circa 45-50 minute. Servesti aripioarele calde cu un piure de conopida,cartofi sau alte legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pane de aripioare umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui Buffalo cu sos de smantana si ceapa verde