Piept de pui cu garnitura de spanac cu ceapa

de vero_closca in Pui, 6 Mai 2010 | 8380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de piept de pui
  • 1 kg spanac
  • 1 ceapa
  • 100g unt
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu garnitura de spanac cu ceapa:

pieptul de pui se spala,se usuca,se unge cu ulei,

se condimenteaza cu sare si piper si se frige pe ambele parti pe grill sau intr-o tigaie teflonata.

spanacul se spala si se pune sa se inabuse intr-o cratita cu 2-3 linguri de apa,acoperit cu un capac pt 5-10 minute.

apoi se scurge si de toaca.

ceapa se toaca marunt si se caleste in unt,

se adauga boiaua,apoi spanacul,sare si piper dupa gust.se calesc impreuna inca 5 minute 

se serveste alaturi de piept de pui.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu garnitura de spanac cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Kievskaia