Penne cu spanac si rosii

de ANCA in Penne, 15 Noi 2010 | 19201 vizualizari

 

Dupa o reteta pregatita de Vladut de la Neatza, cu touch-ul personal al Liviului, au iesit o minunatie de paste, usoare si mai gustoase dact as fi crezut!:)

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (penne)
  • o farfurie cu varf de spanac
  • o cutie de rosii cubulete
  • cativa catei de usturoi (dupa gust)
  • piper
  • sare
  • 300 g parmezan/branza de capra sau alta telemea tare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu spanac si rosii:

Usturoiul se toaca marunt si se pune la innabusit in 2 linguri de ulei de masline, nu prea mult, aproximativ un minut. Se adauga rosiile cubulete, se amesteca bine si se acopera cu un capac.

Dupa ce sosul a clocotit cateva minute, se adauga spanacul proaspat, taiat fasii, sau pur si simplu, rupt cu mana, se amesteca, se pune capacul si se lasa sa dea cateva clocote, cat sa se inmoaie. Nu-l fierbem prea mult pentru a nu-si pierde vitaminele.

Se potriveste gustul cu sare si piper, apoi se adauga sosul peste pastele fierte al dente. Se amesteca si branza de capra data pe razatoarea marunta si se servesc calde. 

Merge perfect un vin alb demisec!

Enjoy!:)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu spanac si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]