Paste cu ciuperci

de laura2002 in Penne, 3 Iul 2013 | 4103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci
  • 50 gr sunca
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 250 smintina
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper
  • 500 gr paste late
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci:

Se pun pastele la fiert cu putina sare.

Intre timp pregatim sosul

1. Ceapa se spala si se toaca.

2. Smintina se pune intr-o craticioara si se lasa sa fiarba 2-3 minute la foc mare.

3. Untul se topeste intr-o tigaie in care punem sunca pentru a se rumeni  adaugam ceapa pe care o calim si ciupercile. Prajim amestecul  putin. Cind este gata se adauga peste smintina.

Patrunjelul se spala si se se lasa sa se scurga. Se rup frunzele si se toaca marunt. Se adauga peste sosul de smintina si se condimenteaza cu sare si piper.

Sosul se amesteca cu pastele. Cine se serveste se poate adauga si patrunjel verde tocat.

 

 

TIPS-URI

1

se pot bate si 3 galbenusuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]