Paste cu sos alb si ciuperci

de Lau in Paste, 28 Aug 2021 | 3195 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • un praf de sare
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1/2 ceapa alba
  • 1-2catei usturoi
  • 1 legatura leurda
  • piper
  • 1 ardei iute(optional)
  • 200 g smantana
  • 100 g cheddar
  • 50 g unt
  • 1 lingura ulei
  • apa
  • paste
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos alb si ciuperci:

In tigaie adaugam untul si uleiul; cand incepe sa se topeasca untul, adaugam ceapa tocata, usturoiul tocat si ardeiul tocat marunt.

Lasam sa se caleasca cca 2-3 min, cat sa devina translucida ceapa,adaugam ciupercile(eu am avut ciuperci d epadure care le-am curatat si fiert inainte).

Potrivim de sare si piper si cca 100 ml apa.

Fierbem la foc potrivit pana ce ceapa este fiarta si ciupercile gatite.

Adaugam smantana si lasam sa fiarba cateva clocote,cca 5 min dupa care adaugam branza data prin razatoare si daca este nevoie potrivim de sare si piper.

Amestecam pana ce se topeste.

Intre timp am fiert pastele  conform instructiounilor de pe pachet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos alb si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste negre cu creveti