Tagliatelle de casa

de Rahela Velicu in Paste, 20 Ian 2017 | 4444 vizualizari

 

De mult aveam in plan sa fac aceste paste de casa, in sfarsit azi, le-a venit si lor randul :) Foarte gustoase sunt.
Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/paste-bolognese-de-casa/

 

INGREDIENTE

  • 1 plic Maggi Idea Zilei spaghete bologneze
  • 300 g carne tocata
  • 300 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 250 g faina + 2 oua+ 2 linguri ulei+ 1 praf de sare pentru tagliatelle
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle de casa:

Mai intai, pregatim tagliatellele: punem faina intr-un bol, adaugam ouale si uleiul si framantam. Rezulta un aluat mai tare. Presaram faina pe blatul de lucru si intindem jumatate din aluat intr-o foaie cat de subtire. Indoim foaia si taiem fasii de aprox. 1 cm grosime. Punem tagliatellele la fiert, in apa clocotita si le lasam 15-20 de min. sa fiarba.

Carnea tocata o punem la calit in ulei incins si o lasam 10 minute, adaugam condimentul amestecat cu apa si lasam la fiert inca 10 minute, amestecand din cand in cand. Tagliatellele fierte le adaugam peste sosul si amestecam.


TIPS-URI

1

Puteti pregati voi un sos delicios cu bulion, ceapa si carne tocata.

2

Radeti deasupra putin cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de vitel