Pasta de naut

de Steffy in Mancaruri de post, 8 Mar 2013 | 8232 vizualizari

 

Reteta am preluat-o din cartea lui Carmen Bruma, pasta de naut (hummus) fiind foarte satioasa si sanatoasa mai ales cand sunteti la dieta sau cand tineti post.

 

INGREDIENTE

  • 125 g naut (aproximativ jumatate de cana)
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut:

Nautul se tine la inmuiat in apa timp de o zi.

Se pune la fiert. La mine a durat foarte mult pana s-a fiert, de aceea am scris timpul de pregatire foarte mare.

Cand este gata, se scurge, dar nu se arunca apa in care a fiert.

Se paseaza si se adauga treptat uleiul, apa in care a fiert nautul, zeama de lamaie si sare, pana se obtine o pasta. Se pune usturoiul maruntit.

Se poate orna cu masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]