Pandispan simplu

de iry-gabriela in Prajituri, 23 Apr 2012 | 47547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua,
  • 2 cani de zahar,
  • 2 cani de faina,
  • 100ml ulei,
  • esenta de rom,
  • cacao,
  • optional si stafide.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan simplu:

Pentru inceput separam ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare si apoi cu zaharul. Se adauga galbenusurile si uleiul, iar la final se adauga esenta, faina si stafidele.   

Se pregatesc 2 tavi de unica folosinta de aluminiu, se ung cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se adauga 3/4 din compozitie in ambele tavi, iar in cealalta parte se adauga cacaua si se amesteca dupa care se adauga peste compozitiile din tavi in mod egal. Se dau tavile la cuptor 30 de minute, dupa care se scot si se pudreaza cu zahar pudra.  

Se feliaza cand s-au racit complet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaela09maria 1

12.02.2013, 15:08

e f buna reteta insa ai uitat sa mentionezi praful de copt care este esential (zic eu) insa a iesit o minunatie de pandispan. de asemenea m-am mai inspirat si din alta retata pt design, ca sa imi iasa zebra. delicios

diaconta 1

12.02.2013, 15:12

Mihaela09maria,la pandispan nu e nevoie de praf de copt daca albusurile se mixeaza mai mult timp si incorporeaza suficient aer.
Spre exemplu,eu am incercat reteta aceasta si a iesit minunat :http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-perfect-22039.html
ti-o recomand cu drag

Sidy 1

12.03.2023, 12:52

Bun de numa...!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu capsuni si cacao