Pandispan "Pitzi"

de Sasha1 in Prajituri, 12 Iun 2014 | 3723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • 200 g zahar
  • 1 esenta rom
  • 1 sticluta mica colorant alimentar roz
  • dulceata de gutui (dulceata dupa preferinta)
  • miere
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan "Pitzi":

Separam albusurile de galbenusuri, mixam foarte bine albusurile, adaugam in ploaie zaharul, galbenusurile pe rand, faina incorporata cu praful de copt, esenta si colorantul. Dupa ce le-am incorporat bine, asezam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam fructele din dulceata, dam tava la cuptor pentru 15 minute la 170 grade.  Dupa ce s-a racit o glazuram cu miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan "Pitzi"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]