Oua de paste

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 5169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea de oua
  • chisita
  • ceara
  • abtipilde
  • otet
  • slanina
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de paste:

Se spala ouale bine cu apa cu detergent si se limpezesc.Se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierte se scot si se lasa sa se raceasca.Se face vopseaua conform instructiunilor.Se face modele cu chisita si ceara si se  baga oul in vopsea,se scoate si se lasa sa se usuce ,apoi cu o carpa calda se curata ceara de pe ou ramanand modelul.Se da luciu cu slanina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]