Ostropel de pasare

de carmenvlad in Pui, 19 Apr 2011 | 11695 vizualizari

 

Aceasta este varianta mea de ostropel.

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 cepe potrivite
  • 1 lingurita secretul gustului de gaina
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 400 ml supa
  • 1 legatura patrunjel verde
  • Sare si piper proaspat macinat
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pasare:

Se spala copanelele si se pun la fiert intr-un litru de apa rece cu putina sare. Se spumeaza bine si se fierbe 30 de minute. Copanelele se prajesc in ulei, apoi se scot intr-un castron si se acopera cu un capac. In uleiul ramas se caleste ceapa, se stinge cu putina supa si apoi se adauga faina dizolvata in 300 ml supa. Se amesteca compozitia cu un tel (sa nu faca cocoloase) si se lasa sa fiarba pana cand are consistenta unei smantani. Se adauga pasta de tomate, boiaua de ardei, secretul gustului si usturoiul taiat marunt. Se potriveste de sare si piper si se pun in compozitie si copanelele. Se lasa sa mai fiarba 10 minute, se opreste focul si se presara patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]